-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hiç de imkansız değil, biraz sabır yeter.
Bir arkadaş da script ücretsiz olursa istediğini yap gelişmezsin gibi bir laf etmiş, denesinde görsün diyorum başka da bir şey demiyorummm :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayallerinin peşinden koş, Elbet birgün yorulacaklar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WMAracı ve diğer ünlü webmaster forumu yöneticileri bu konuya bir el atarsa iyi olur. :D
Bakın bakalım forumdan para kazanılıyor muymuş kazanılmıyor muymuş? :D
Doğrudan amacın para kazanmak olursa üzgünüm ama sen bence hiç başlamadan forum işini bırak. Hatta site işini bırak. Siteyi açtıktan bir ay sonra adam alexayı 600k ya kadar kasıp siteyi reklamla dolduruyor. Ondan sonra da bir daha doğru düzgün alexa düşmüyor ve gelip burada bize sitem ediyor. "Alexanın benle sorunu ne?"
Ya arkadaşım siten daha bir şeye sap olamazken reklamla siteyi doldurursan sitende ziyaretçi tutabilir misin ?
Uzun lafın kısası, siteyi kaliteli yaparsanız, kullanıcı rahatsız edecek bir şey bırakmazsanız (örneğin, wmaracı sitesi daha yavaş olsa ya da heryerden reklam fışkırıyor olsa en fazla 1 ay daha takılırdım. ) forum da tutar, blog da tutar, her şey tutar. Tutan şey de ilerleyen zamanlarda bilinçli reklam taktikleriyle para kazandırır. :)
Şahsen ben şu an Türkiye`de ki webmaster forumlarının aylık gelirini merak ediyorum.
Bazınlarının host sponsorları var hosting bedava. :D Ee bütün bu para nereye gidiyor ki ? :D
Kesin göbek yapmışlardır. :D Ben olsam yapardım. (Zaten bu fikre sahip olduğum için ben değilim. :D)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 /
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
T** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmkansız diye bir şey yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster , Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize değerli görüşlerinizden ötürü teşekkür ederim. Amacın ilk etapta para kazanmak olmasın diyen arkadaşlara katılıyorum. Ben de zaten sitem hemen para kazandırsın demiyorum benim amacım kaliteli içeriği ziyeretçiye sunarak sitemi yükseklere taşımak.Para zaten sonrasında gelir. Ama en baştan forumla uğraşmayı bırak diyenler yüzünden kafam allak bullak olmuştu.Ama şimdi sizlerin sayesinde biraz da olsa rotamı belirlemiş oldum
tekrar tekrar teşekkürler
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba bende bir forum sahibiyim senin gibi heyecanla basladım bu işe ve emin adınlarla ilerliyorum... Öncelikle bana göre senin forumunun alan adı her konuyu kaldırabilecek güzel bir domain. Forumlar iş yapmaz görüşü çok yanlış genel blog açan bir kişi nasıl içerik girip hit alıyorsa bu forumlar içinde geçerlidir. İçeriğini gir hitini al ondan sonra reklam vs. işine girersin zaten. forum sitesinin keyfi ise içerikleri kullanıcıların oluşturmasını sağlayınca başlar bu durum gerçekleşince zaten size içerik girme işide kalmaz buda tadından yenmez :) bu kitleyi oluşturmak içinde yılmadan usanmadan mantıklı forum konuları faydalı bilgiler ve özgün içerikler girerek oluşturabilirsin ayrıca yanına 1 -2 yardımcı bulabilirsen işin dahada kolaylaşır...
esernet1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
site açılır açılmaz para kazanmaz fikrine katılmıyorum açtığım br site ilk ay 200tl kazandı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Konu 2,5 yıl önce açılmış. Ne diye hortlatıldı?
.