-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunun için bir iki yöntem var aslında...
- içerikleri aynı isimleri kullanarak yeniden düzenleme yapabilirsiniz.
- search console da domain değişimi bildirebilirsiniz.
- eski domaindeki linklerin kaldırılmasını isteyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmenliği okuyoru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 ya da 2 ay içinde genellikle taşıma işlemi gerçekleşiyor. Search Console 180 alan adının sizde kalmasını tavsiye ediyor. 1 ya da 2 ay domain i uzatabiliyorsanız yazıdaki adımları uygulayarak yönlendirmeleri yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde çoğu içeriğinizin alan adı sıralamada da değişecektir. Tavsiyem elinizi hızlı tutmanız alan adınızı ne kadar uzun süre elinizde tutarsanız o kadar iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eski site google indexten silindikten sonra yayımlayınca sıkıntı olmuyor diye biliyorum. site:siteadınız.com yaptıüınızda yayımlayacağınız içerik listede olmaması gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmenliği okuyoru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın dediklerini sakın dikkate alma. Ben bizzat bu süreci geçirdim. Google aynı içeriği yayınladığınızda sizi üst sıralara çıkaracak kadar ilkel değil. İnternette yayınlanmış her şeyle karşılaştırıp denetliyor. Eğer her içeriğin 70% lik bir kısmını değiştirip tekrar yayınlayacaksanız bilemem ama aynı içerikleri istediğiniz kadar düzenleyip yayınlayın siteniz - lerden başlayacaktır. Site taşıma aracını kullanmaktan başka bir çare yoktur. Burada linkler değişmiyor alan adı değişiyor. Başka bir site sizin içeriklerinizi çalmış gibi olacaktır. O zaman süresi bitecek alan adları takip edilsin süresi bitince tüm içeriği kendi sitenize aktarın bu bilgi doğruysa. Seo ve sıralama konusunda hiçbir şeyiniz kalmaz. Tüm içerikleri revize etmektense alan adınızı 30 40 tl verip 1 yıl uzatabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.