-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmenliği okuyoru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer stoğu 0 olan ürünlerin üzerine tükendi diye yazı çekmekse sorununuz javascript ile yapılabilir. Bunu yapan bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Ürünü kapsayan divin id veya clasını başka bir eklenti bulamayacaktır. Temanın kendi eklentisi yoksa javascript ile destek verebilirim.
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Woocommerge ilgili ürün ayarlarından stok yönetimini etkinleştirin ve ürün miktarını sıfır yapın. Default olarak stokta yok veya "Out of stock yazacaktır. Temanızın ayarlarına göre ne yazar bilemiyorum ama loco translate eklentisi ile de istediğiniz yazıyı ona göre çevirip ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bu işlevi yapan zilyontane de eklenti vardır ama hiç gerek yok, hele ki JavaScript kodlarıyla filan kastırmaya hiç gerek yok, basit bir işlem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Woocommerge ilgili ürün ayarlarından stok yönetimini etkinleştirin ve ürün miktarını sıfır yapın. Default olarak stokta yok veya "Out of stock yazacaktır. Temanızın ayarlarına göre ne yazar bilemiyorum ama loco translate eklentisi ile de istediğiniz yazıyı ona göre çevirip ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bu işlevi yapan zilyontane de eklenti vardır ama hiç gerek yok, hele ki JavaScript kodlarıyla filan kastırmaya hiç gerek yok, basit bir işlem.
Stok yönetimini aktifleştirip ürün miktarını sıfır yaptım. Fakat fiyat girmeyince Default olarak stokta yok veya "Out of stock yazmıyor. Ana sorun bu. Fiyat girince, mesela 1TL yazıyorum, o zaman dediğiniz gibi sorun olmuyor. Stok bitti gibi birşey yazıyor.
Ziyontane eklentisini deneyim. Belki fiyat girmeyince bile gösterir.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
N** B**