İnsanların binbir emekle öğrendiği bilgilerin kendisiyle neden bedava paylaşılmadığına anlam veremiyordu.
[COLOR=#000000][FONT=Open Sans]Performans uzmanlarının hepsinin paragöz olduğu yönünde bazı serzenişleri vardı.[/FONT][/COLOR]
Burası bir forumdu ve herkes eteğindeki taşları dökmeliydi. Karşılıksız iyilik ve paylaşım ruhu ölmemeliydi.
Bu isyanların hedefinde olmadığım için şanslıyım. Çünkü düzenli olarak faydalı şeyler paylaşma çizgimi korumakta kararlıyım.
Namlular bildiğini herkesle paylaşmak istemeyenlere çevrilmiş. Ben ise kafam rahat, paylaşımlarıma kaldığım yerden devam ediyorum.
Hazırsanız başlayalım. [COLOR=#000000][FONT=Open Sans] (:[/FONT][/COLOR]
GOOGLE BUNU İSTİYOR
Performans çalışmasını neden bu kadar önemsediğinizi biliyorum.
Çünkü Google sıralamalarında üstleri kapmak buradan geçiyor; ziyaretçi deneyimi.
Ve zengin ziyaretçi deneyimi için en önemli kriter; site hızı.
Durum böyle olunca birçok çare arıyorsunuz. Neyse ki, şimdi içiniz rahat olabilir.
Sizinle paylaşacağım teknik sayesinde site hızınızı önemli ölçüde arttırabileceğiniz gibi skorunuzu da %30 - %50 oranında arttırabileceksiniz.
Artık uzun yüklenme sürelerine elveda diyebilirsiniz. WP siteleriniz için ücretsiz ve yüksek etkili çok hafif bir eklenti var.
JS dosyalarını geciktirerek sayfa açılış hızınızı minimum sürelere indirebileceksiniz.
JS DELAY
Bir sitenin seri bir şekilde açılması ve ziyaretçinin kullanımına hazır hale gelmesi için yüklenen dosyaların işlem sırası önem arz ediyor.
Önce HTML ve CSS, ardından JS yüklenmeli. Hepsi aynı anda yüklenirse kaos olur. Yük sayısı artar.
JS diğerlerine göre daha ağır olduğu için geç yüklenmeli ki, diğerleri erken yüklensin. Öncelik sayfanın genel şablonu.
Bu şablon oluşturulduğunda ziyaretçi sitenin açıldığına kanaat getiriyor. İşte bu sebeple JS dosyalarını geciktirmek önem arz ediyor.
SİZE ÖZEL
Sizin için bu durumu birçok açıdan detaylıca değerlendirdiğim ve çözümlediğim bir video çekmek istedim. Böyle daha açıklayıcı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=FZG-KdZ2T6k
SONUÇLARINIZI PAYLAŞIN
Kolaylıkla uygulanabilen bu etkili çözümü deneyin. Sonuçlara şaşıracaksınız.
Aldığınız sonuçları da bu konu altından paylaşın ki, hep beraber şaşıralım!
Umarım ev yapımı hızlandırma çalışmalarınızda site hızınıza katkım dokunmuştur. [COLOR=#000000][FONT=Open Sans]:)[/FONT][/COLOR]
Saygılar ve sevgiler.
%96 oldu çok sağolun.
Teşekkürler hocam %94 oldu :)
https://prnt.sc/1a7fpjf bilginize sağlık teşekkürler