-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
..
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
3,5 TL'e satılan backlink paketlerini nasıl değerlendiriyorsun hocam ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullandığım tema HTML5 değil, HTML5 kodlamasına çevirsem seo için bir katkısı olur mu? Yoksa önemi yok mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Adı bende saklı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayın çakma seo uzmanı Google.com.tr yi google kelimesinde nasıl geçebilirim :D
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Sormak istediğim, 7 aylık blogumda çoğu tür için kullandığım genel bir kategori vardı, bunun sayısını anahtar kelimelerle çoğalttım ve kategoriler için belirlediğim kalıcı bağlantıyı (/kategori/*) arama hacmi daha geniş anahtar kelimelerle, /yeni-kategori-kalici-baglantisi/kategori-turu (kisa-hikayeler, kisa-oykuler, roman vs.) değiştirdim. Ayrıca merak ediyorum, yazıları da tarihsiz olarak /yazi-adı'na ya da başka bir şekle çevirmek için geç mi kaldım? (Benim asıl değiştirmek istediğim kategori yapısıydı. Tarihsiz yazı adları ikinci planda, hatta şimdi mesajı biraz da bundan düzenliyorum, yapmak için sanırım çok geç kaldım.) Çevirirsem, yarar beklerken her şey birbirine karışır mı, ayrıca kategori yapısını tamamen değiştirmekle hata mı yaptım?
Blogda all in one seo eklentisi kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kategori yapısını değiştirdiğinizde yapıya ait olan tüm indeksler düşecek ve tekrar yenisini alacak. Sorunuzu net olarak anlamadım ama kategoriyi ismini istediğiniz bir adla değiştirerek uzattınız. Burada pek sıkıntı olmaz ama dediğim gibi indeksleriniz düşecek ve tekrardan indeks alana kadar 1 gün ile 1 hafta arasında zaman geçecek... Hitleriniz düşebilir bu normal bir durumdur. Site yapısı değiştiğinden dolayı olacaktır.
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzatmak değil de, aynı uzunlukta, ama anahtar kelimelerin düzgün geçtiği bir öncekinden epey farklı bir kategori yapısı kurmaya çalıştım. Bu değişimden kötü etkilenmekten çekiniyordum. Bir de, siteadi.com/2012/08/yazi-adi olan kalıcı bağlantı yapısını siteadi.com/yazi-adi yaparak kısaltmaya çalışsam, blogumu mahveder miyim diye sormuştum, sonradan arama motorları dışında, verilen bağlantıları da göz önüne alıp altından kalkamayacağımı anladım :) Cevabınız için teşekkür ederim :)