24 saate beklemeye gerek yok 10dk ya kendisi geçiyor direk. couldflarenin eklentisi olduğunu bilmiyordum. neyse önemli değil. sen nsleri değiştirdiysen sorun yok. nsleri değiştirdikten sonra tekrar coulflarenin control paneline gel ve kırmızı işareti "yeşil olmadıysa" yeşil yap. eğer nsleri değiştirdiysen zaten yeşildir. şimdi sitene bi bakayım hızlanmış mı diye. hpos hata verdi
Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in /home/muratdin/public_html/wp-content/themes/Inci/index.php on line 20
sanırım birşeyler ayarlıyorsun. neyse dediği gibi cloudflare %30-40 + hız veriyor siteye.
resimler derken her türlü resimden bahsediyorum. smushit.com buradan resimlerini kolay bir şekilde boyut küçültmesine gidebilirsin.
Parse error: syntax error, unexpected T_ENDWHILE in /home/muratdin/public_html/wp-content/themes/Inci/index.php on line 20
sanırım birşeyler ayarlıyorsun. neyse dediği gibi cloudflare %30-40 + hız veriyor siteye.
resimler derken her türlü resimden bahsediyorum. smushit.com buradan resimlerini kolay bir şekilde boyut küçültmesine gidebilirsin.
Temayı Düzenliyorum Daha Verimli Bir Hale Getirmeye Çalışıyorum
Verdigin site Güzel Sıkıştırdıktan Sonra Doenload Ettigimde Bir Zip Dosyası İinyor Sıkıştırma Çok Yüksek Altta Yazdım logayu ne kadar sıkıştırdı Burdan Sonra Ne Yapmam Lazım Zip Olarak Upload Edip Logo.zip Uzantısımı Vericem php kodlarından Resimlere Yada Css Üzerinden Yüklenen Resimlere ?