lostyazilim

Makale Kardeşliği Olsa...

17 Mesajlar 3.066 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
arkadaşlar birbirimizin sitesinde yazı yazarak bir kardeşlik türü yapsak gelişmekte olan sitelere çok faydalı olacaktır düşüncesindeyim siz nedersiniz. Bu konu da düşüncelerinizi bekliyorum...

wmaraci
reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Editörü olanlar için belki güzel bir uygulama olur da, onun dışında makalesini kendisi yazanlar, kendilerine özgü bir makale yazım tarzı geliştiriyorlar, farkında olmadan... Bunun sonrasında, pek çok kişi sizin makalelerinizi beğenmemeye başlıyor, ya da siz beğenmiyorsunuz :) Başımda böyle bir durum var olduğu için tecrübe konuşuyor :)
Bunun dışında, böyle bir durum söz konusu olmamış olsa, hem tanışma açısından da güzel bir yöntem olurdu.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
Kadrosu olan veya kulubü olan bir site için güzel bir uygulama olur fakat kişisel sitelerde pek işlemez bu durum. Almina'nın da dediği gibi ister istemez kişi kendi stilini tanıyor ve o stilde devam ediyor. Belki başkasının yazdığı yazıyı kendine göre düzenler ama o zaman anlamı kalmaz diye düşünüyorum.

Are you alright?

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
ben olanaksız değil... içten bir yaklaşım olursa yapılabilir, ben senden bir karşılık beklemeden sende benden... birbirimize ayda bir iki konu destek olsak en azından gelişim aşamasında yararlı olur hem o arkadaşın bir kitlesi varsa onlarla da tanışma imkanın olur.yanlış mı düşünüyorum...

Ek Olarak:

furkanozden adlı üyeden alıntı

Kadrosu olan veya kulubü olan bir site için güzel bir uygulama olur fakat kişisel sitelerde pek işlemez bu durum. Almina'nın da dediği gibi ister istemez kişi kendi stilini tanıyor ve o stilde devam ediyor. Belki başkasının yazdığı yazıyı kendine göre düzenler ama o zaman anlamı kalmaz diye düşünüyorum.

ben yazan adamın yazdığını beğen demiyorum sana çok zıt bir stilde olabilir önemli olan destek anlıyor musunuz...

wmaraci
wmaraci

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Neden yapılmasın. Hem de mükemmel olur. Diyelim bir teknoloji siteniz var. Bu konuda yazılar yazıyorsunuz. Benim bir eğitim sitem var ve teknoloji konusunda yazı yazamam sizin yazdığınız bir yazıyı yayınlayıp link vermek iki siteninde gelişmesi için mükemmel olur. Zaten tek başına site geliştirmek neredeyse artık imkansız hale geliyor. Ya birbirlerimizi destekleyeceğiz ya da hepimiz yok olup gideceğiz. Durum onu gösteriyor
baates

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Neden yapılmasın. Hem de mükemmel olur. Diyelim bir teknoloji siteniz var. Bu konuda yazılar yazıyorsunuz. Benim bir eğitim sitem var ve teknoloji konusunda yazı yazamam sizin yazdığınız bir yazıyı yayınlayıp link vermek iki siteninde gelişmesi için mükemmel olur. Zaten tek başına site geliştirmek neredeyse artık imkansız hale geliyor. Ya birbirlerimizi destekleyeceğiz ya da hepimiz yok olup gideceğiz. Durum onu gösteriyor

bence bu işe ciddi manada eğilelim ve ne yapabileceğimizi konuşalım...

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Bence ilk başta tanıtım yazılarıyla başlayalım. Sonra makale değişimi yaparız. Zaten belirli periyotlarda sistemli bir şekilde yapmak gerekiyor. Herkes düşüncesini paylaşsın. Ortak bir çalışma yapalım.

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Bence ilk başta tanıtım yazılarıyla başlayalım. Sonra makale değişimi yaparız. Zaten belirli periyotlarda sistemli bir şekilde yapmak gerekiyor. Herkes düşüncesini paylaşsın. Ortak bir çalışma yapalım.

Ben doğal olarak varım istediğin bir zamanda sitende tanıtım yazısı yazarım sende bende yazarsın birbirimize konuk yazar oluruz...

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Büyük bir ihtimalle wm aracı üyeleri buna sıcak bakmayacaktır. Uzun süredir forumda olduğum için yapıyı az çok biliyorum. Bir arkadaşımız el atsa böyle bir kardeşlik ortamı oluşturacak forum olur blog olur küçük çaplı bir site açsa bizimle aynı düşüncede olan insanlarla buluşur böylece daha çok siteyle değişim yapmış oluruz. Düşünün sitenizi 50 tane farklı sitede tanıtmışsınız ve beş kuruş para vermemişsin. Bunun sizine sitenize faydası söylemeye bile gerek yok.

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
#kulturelbellek bence sen bu konuda öncü ol bir çalışma yapalım bakalım nasıl fayda görecez....

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al