-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaşlar birbirimizin sitesinde yazı yazarak bir kardeşlik türü yapsak gelişmekte olan sitelere çok faydalı olacaktır düşüncesindeyim siz nedersiniz. Bu konu da düşüncelerinizi bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Editörü olanlar için belki güzel bir uygulama olur da, onun dışında makalesini kendisi yazanlar, kendilerine özgü bir makale yazım tarzı geliştiriyorlar, farkında olmadan... Bunun sonrasında, pek çok kişi sizin makalelerinizi beğenmemeye başlıyor, ya da siz beğenmiyorsunuz :) Başımda böyle bir durum var olduğu için tecrübe konuşuyor :)
Bunun dışında, böyle bir durum söz konusu olmamış olsa, hem tanışma açısından da güzel bir yöntem olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kadrosu olan veya kulubü olan bir site için güzel bir uygulama olur fakat kişisel sitelerde pek işlemez bu durum. Almina'nın da dediği gibi ister istemez kişi kendi stilini tanıyor ve o stilde devam ediyor. Belki başkasının yazdığı yazıyı kendine göre düzenler ama o zaman anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden yapılmasın. Hem de mükemmel olur. Diyelim bir teknoloji siteniz var. Bu konuda yazılar yazıyorsunuz. Benim bir eğitim sitem var ve teknoloji konusunda yazı yazamam sizin yazdığınız bir yazıyı yayınlayıp link vermek iki siteninde gelişmesi için mükemmel olur. Zaten tek başına site geliştirmek neredeyse artık imkansız hale geliyor. Ya birbirlerimizi destekleyeceğiz ya da hepimiz yok olup gideceğiz. Durum onu gösteriyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence ilk başta tanıtım yazılarıyla başlayalım. Sonra makale değişimi yaparız. Zaten belirli periyotlarda sistemli bir şekilde yapmak gerekiyor. Herkes düşüncesini paylaşsın. Ortak bir çalışma yapalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük bir ihtimalle wm aracı üyeleri buna sıcak bakmayacaktır. Uzun süredir forumda olduğum için yapıyı az çok biliyorum. Bir arkadaşımız el atsa böyle bir kardeşlik ortamı oluşturacak forum olur blog olur küçük çaplı bir site açsa bizimle aynı düşüncede olan insanlarla buluşur böylece daha çok siteyle değişim yapmış oluruz. Düşünün sitenizi 50 tane farklı sitede tanıtmışsınız ve beş kuruş para vermemişsin. Bunun sizine sitenize faydası söylemeye bile gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
#kulturelbellek bence sen bu konuda öncü ol bir çalışma yapalım bakalım nasıl fayda görecez....