trgy adlı üyeden alıntı
Oyun sitelerinde rekabet yok mu? Ne zamandır bu piyasadasın bilmiyorum ama biraz daha olman gerekli sanırım. Oyun oyna kelimesinde 2. sıraya geldim diyorsun mesela. oyun oyna kelimesinde 2. sırada kusura bakma ama 18 günde 238 dolar değil 1000 doalr civarı kazanırdın. senin 2. sırada alacağın hit günde yaklaşık 7-10k arası değişir. bu da günde 30-40 dolar eder aya vurduğun zaman kazanacağın miktar ise yaklaşık 900-1200 dolar arası eder.
Yani bence sen o kelimede 2. sıraya gelemedin. Hatta şuanda 2. sırada bulunan çok yakın bir arkadaşım ona soracağım ne kadar hit aldığını o zaman daha net öğrenirsin.
Oyun işinde hit de çoktur para da. Ancak;
Para
harcarsan para
kazanırsın.
Örnek vereyim;
1 link aldın diyelim 3 aylık. 3 ayın sonunda o linki kaldırtmadan bir 3 aydaha uzatmalısın ki o kelimede kalıcı olduğunu gerçekten o sitenin seni önerdiğini google anlayabilsin.
3 aylık linki 75 tl ye aldın diyelim 10 tane 75 tl lik link aldığın zaman birşeyler elde edersin.
Niye böyle ters konuşuyorsunuz anlamıyorum, 2. sıraya çıkmadınızda ne demek, söylediklerinize biraz dikkat edin lütfen, durup dururken yalan söyleyecek değilim, ama sizin, bilmediğiniz bir durum hakkında ahkam kestiğinizi görüyorum,ayrıca
-sadece oyun oyna kelimesinde ikinci sıradayken hafta içi "ortalama" hit 4k, hafta sonu 6k idi.
-adsense geliri hafta içi 10 hafta sou 15-20 dolar arası değişiyor.reklam tıklamaları fazla ama tbm düşük olduğundan adense az veriyordu, örneğin 12 aralıkta 658 tıklamaya 9.19 dolar vermiş google.
-ayrıca sitem son 2-3 aydır 4 ile 5. sıralar arasında gidip gelior bahsettiğim "18 gün" de aralık ayının içerisinde, elimde adsense ve hit istatistikleri var. ayrıca şuan 4. sırada zeten.
son olarak bilmediğiniz bi konu hakkında konuşamayın diyecem ama imzanızda oyun sitesi var yani bu piyasanın içindesiniz onun için, siz bildiğiniz bi konuda yanlış konuşuyorsunuz,