lostyazilim

Nasıl bir yol izlemeliyim?

11 Mesajlar 1.515 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

uysaL uysaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar. Yeni açmış olduğum arkadaşlık sitesinde öncelikle nelere dikkat etmeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Domain ismi kısa olsun istedim. unutulmaması adına. Benim şahsi görüşüm isimde bir sıkıntı olmadığıdır. Yalnız üyelerin çoğalması için şuanlık facebooktan biraz yükleniyoruz. Yalnız buda yeterli olmuyor. Görüşlerinizi bekliyorum.

site ismi: ojel.net

wmaraci
reklam

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Size şimdiden bol şanslar.

KLavy3 KLavy3 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)
Sohbet üzerine çok fazla istek yok artık facebook twitter çıktı çıkalı. Bunun için iyi bir ekibe ihtiyacınız olcak. Hem web üzerinde hemde sohbet alanınızda. Radyonuz 7/24 saat online ve djler olması gerek sürekli yayın akışı sağlayabilmek için.

• Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)
zor diyorsunuz yani

wmaraci
wmaraci

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Hayırlı uğurlu olsun; öncelikle sitenizin açılış hızı, ilk dikkatimi çeken şey oldu, inşallah siteniz dolup taşar; ve o zaman da bu kadar hızlı bir site çalışması gerçekleşir.
Facebook bunun için güzel bir yol, yanında, şu ana kadar bir kaç arkadaş radyo ile ilgili fikir sormuştu, yürümeyeceğini yazmıştım, ama bu tarz bir sitede radyo iyi olacaktır düşüncesindeyim, canlı yayın ile ilgi çekilebilir, hatta canlı yayını yapacak olan kişinin bayan olması daha da fazla ilgi çekecektir.
Sahte üyelik, ya da farklı kullanıcı isimleriyle siteyi kalabalık göstermekten kesinlikle kaçınmanızı öneriyorum. Bir sohbet kanalı da düşünebilirsiniz, siteniz tanınana kadar; sonrasında konsepte uymadığını düşünürseniz kaldırmanız mümkün, ama insanları siteye bağlamanız işinize yarayacaktır.
Paravan site kullanabilir, o sitelerde SEO çalışması yapabilir, ve oradan da buraya link verebilirsiniz. Şu sıralar bu tarz sitelere ilginin nasıl olduğunu bilemiyorum ama, çalışılırsa güzel şeyler çıkacağını tahmin ediyorum.

Ek Olarak: Radyo konusunda ben yardımcı olabilirim, bir radyomuz var ama canlı yayınımız yok onu da belirteyim yardımı olursa...

• Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Hayırlı uğurlu olsun; öncelikle sitenizin açılış hızı, ilk dikkatimi çeken şey oldu, inşallah siteniz dolup taşar; ve o zaman da bu kadar hızlı bir site çalışması gerçekleşir.
Facebook bunun için güzel bir yol, yanında, şu ana kadar bir kaç arkadaş radyo ile ilgili fikir sormuştu, yürümeyeceğini yazmıştım, ama bu tarz bir sitede radyo iyi olacaktır düşüncesindeyim, canlı yayın ile ilgi çekilebilir, hatta canlı yayını yapacak olan kişinin bayan olması daha da fazla ilgi çekecektir.
Sahte üyelik, ya da farklı kullanıcı isimleriyle siteyi kalabalık göstermekten kesinlikle kaçınmanızı öneriyorum. Bir sohbet kanalı da düşünebilirsiniz, siteniz tanınana kadar; sonrasında konsepte uymadığını düşünürseniz kaldırmanız mümkün, ama insanları siteye bağlamanız işinize yarayacaktır.
Paravan site kullanabilir, o sitelerde SEO çalışması yapabilir, ve oradan da buraya link verebilirsiniz. Şu sıralar bu tarz sitelere ilginin nasıl olduğunu bilemiyorum ama, çalışılırsa güzel şeyler çıkacağını tahmin ediyorum.

Ek Olarak: Radyo konusunda ben yardımcı olabilirim, bir radyomuz var ama canlı yayınımız yok onu da belirteyim yardımı olursa...

.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Site daha yeni olduğu için seo işini daha sonraya bırakacağım. Google'ye reklam vermeyi düşünüyorum. Benim için ilginç olan şey sitenin hemen index alması ve index sayısının bir hayli fazla olması 3 günde :) Radyo işine gelince sistem hakkında pek birşey bilmiyorum. Aslında olabilir ama sayfa gezildiğinde radyonun durmaması gerekiyor. Böyle birşey mümkünmü?

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

uysaL adlı üyeden alıntı

.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Site daha yeni olduğu için seo işini daha sonraya bırakacağım. Google'ye reklam vermeyi düşünüyorum. Benim için ilginç olan şey sitenin hemen index alması ve index sayısının bir hayli fazla olması 3 günde :) Radyo işine gelince sistem hakkında pek birşey bilmiyorum. Aslında olabilir ama sayfa gezildiğinde radyonun durmaması gerekiyor. Böyle birşey mümkünmü?

Kullandığınız script hakkında bilgim yok. sayfa yenilemesi yapıldığında radyo yeniden başlayabilir, ya da index.html'den radyo eklenerek sonrasında index.html ana sayfaya yönlendirilebilir, o zaman radyo durmaz; bana sorarsanız ben index.html önermem, kendi sitelerimde de bu işleri öğrendiğim günden sonra kullanmadım. İnsanlar sitenize bağlanırsa, çift sayfa açarlar, radyo dinleyicisi eğer kaliteli olur, ve bağlanırsa bunu yapar. Radyonun kalitesi önemli burada.Ama belirttiğim gibi canlı yayın olursa sizin için çok daha iyi olur. Üye sayısı artana kadar radyo sadece müzik yayını yapsa da sorun yaratmaz sanırım, sonrasında DJ olmak isteyenler sıraya girecektir emin olun :)

• Üyelik 08.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 12 / 18
  • Ticaret 3, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Kullandığınız script hakkında bilgim yok. sayfa yenilemesi yapıldığında radyo yeniden başlayabilir, ya da index.html'den radyo eklenerek sonrasında index.html ana sayfaya yönlendirilebilir, o zaman radyo durmaz; bana sorarsanız ben index.html önermem, kendi sitelerimde de bu işleri öğrendiğim günden sonra kullanmadım. İnsanlar sitenize bağlanırsa, çift sayfa açarlar, radyo dinleyicisi eğer kaliteli olur, ve bağlanırsa bunu yapar. Radyonun kalitesi önemli burada.Ama belirttiğim gibi canlı yayın olursa sizin için çok daha iyi olur. Üye sayısı artana kadar radyo sadece müzik yayını yapsa da sorun yaratmaz sanırım, sonrasında DJ olmak isteyenler sıraya girecektir emin olun :)

Dj bulmak sorun değil. Önemli olan dediğim gibi radyonun sayfayı yenilediğinde durmaması.

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
bu tür konularda artık markalaşmış siteler var. Bu nedenle tabi ki olmaz diye birşey yok .Lakin bu işi koparabilmeniz içim seo sundan tutunda reklamına kadar ciddi paralar harcanılması gerekir diye düşünüyorum. Bunda 5 sene önce olsaydı bence şansın 100/50 idi fakat sanki şimdi daha zor gibi. Bunları işinden soğuman için söylemediğimi bilmeni isterim.

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
index.html kullanmanız gerek, bence kullanmayın, o zaman radyo kullanmayın. Radyo bölünse sorun yaratmaz ki.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al