3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size şimdiden bol şanslar.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sohbet üzerine çok fazla istek yok artık facebook twitter çıktı çıkalı. Bunun için iyi bir ekibe ihtiyacınız olcak. Hem web üzerinde hemde sohbet alanınızda. Radyonuz 7/24 saat online ve djler olması gerek sürekli yayın akışı sağlayabilmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hayırlı uğurlu olsun; öncelikle sitenizin açılış hızı, ilk dikkatimi çeken şey oldu, inşallah siteniz dolup taşar; ve o zaman da bu kadar hızlı bir site çalışması gerçekleşir.
Facebook bunun için güzel bir yol, yanında, şu ana kadar bir kaç arkadaş radyo ile ilgili fikir sormuştu, yürümeyeceğini yazmıştım, ama bu tarz bir sitede radyo iyi olacaktır düşüncesindeyim, canlı yayın ile ilgi çekilebilir, hatta canlı yayını yapacak olan kişinin bayan olması daha da fazla ilgi çekecektir.
Sahte üyelik, ya da farklı kullanıcı isimleriyle siteyi kalabalık göstermekten kesinlikle kaçınmanızı öneriyorum. Bir sohbet kanalı da düşünebilirsiniz, siteniz tanınana kadar; sonrasında konsepte uymadığını düşünürseniz kaldırmanız mümkün, ama insanları siteye bağlamanız işinize yarayacaktır.
Paravan site kullanabilir, o sitelerde SEO çalışması yapabilir, ve oradan da buraya link verebilirsiniz. Şu sıralar bu tarz sitelere ilginin nasıl olduğunu bilemiyorum ama, çalışılırsa güzel şeyler çıkacağını tahmin ediyorum.
Ek Olarak: Radyo konusunda ben yardımcı olabilirim, bir radyomuz var ama canlı yayınımız yok onu da belirteyim yardımı olursa...
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu tür konularda artık markalaşmış siteler var. Bu nedenle tabi ki olmaz diye birşey yok .Lakin bu işi koparabilmeniz içim seo sundan tutunda reklamına kadar ciddi paralar harcanılması gerekir diye düşünüyorum. Bunda 5 sene önce olsaydı bence şansın 100/50 idi fakat sanki şimdi daha zor gibi. Bunları işinden soğuman için söylemediğimi bilmeni isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
index.html kullanmanız gerek, bence kullanmayın, o zaman radyo kullanmayın. Radyo bölünse sorun yaratmaz ki.