Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz şu konuda bir editör hakkında şikayette bulunmuştum.
http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/dmoz-editoru-yunus-erdem-dmoz-kaydi-icin-150-tl-istedi-61603.html
17 ocak tarihinde gelen maille bu haysiyetsizi sildiklerini bildirip teşekkür ettiler. 2. bir konu açmayacaktım fakat son mesaj atan ben olduğum için bu olayın sonucunu merak edenler bilgilensin ve bu tür durumlarda o kişinin tespit edilebileceğini görün istedim. Lütfen bu konuyu daha sonra siliniz. Bu mesajı umarım haysiyetsiz dmoz editörleri görürler de vazgeçerler. Siz de sizden para isteyen editörleri şikayet edin lütfen. Eleştirip geçebilirdim ama işi kovaladım. Aslında birşey yapmadım mail attım 1 buçuk ay sonra cevap geldi ve 1 haftada sorunu çözdüler. En azından çözdüklerini söylediler. Yalan söylediklerini sanmıyorum. Ben de domainimin değiştiğini bildirip dmoza kayıt yapmalarını rica ettim. Bu benim hakkımdı dedim. Cevap bekliyorum. Yapılırsa sorunsuz bir şekilde herhalde sorun kalmaz. Ayrıca gene para istenirsen buradaki konuyu göstereceğim. Yiyorsa ekleme diyeceğim. Siz de gösterebilirsiniz bu konuyu. Hatta üstüne biz mi para istesek :D