AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı
Buldum şimdi. Giriyoruz oyun oynuyoruz sitende haberimiz yokmuş meğer:) Güzel site, zaman zaman giriyorum kafa dağıtmak için. 2.sin ve geçemiyorsun sorun bu. Tamam. Adımları uygula,
1-Sitemap dosyanı robots un en alt satırına yaz.
2-Oyun içeriğinde verdiğin linkleri, mesela oyun kelimesine, anasayfa için link vermişsin. Bu kelimeleri kalın yap. Yazı ile eş orantılı olanlar kandırmaya yönelik adledilir. Eğer o yazı bir linke sahip ise, linke sahip olmayanlardan farklı olmalı.
3- "king oyuncu,flash oyunlar,flash oyun,oyun oyna,oyunlar,oyun,bütün oyunlar" bu kısmı;
"flash oyunlar, flash oyun, oyun oyna, oyunlar, oyun,"
bu şekilde değiştir. Zaten senin adında kimse yok domain değerin her virgülle ayırdığın kelime sayısı toplamına bölünür. Boş yere diğerlerinin değerini azaltma.
4-flash-oyun.html adında bir html oluştur içine flash oyun nedir gibi bir yazı yazıp ana domaine link ver.
5-İncelerken penguen fırlatmaya takıldım 10 dakkadır oynuyomusum:)
6-flashoyun.txt adında bir txt dosyası oluştur içine ne kadar kelimen varsa yaz. ftp ne at. Sonra bir js dosyası ile bunu ana sayfaya tanımlayacağız. js kodlarını yazar atarım sana.
:) Beğendiğinize sevindim, kısmet işte bir bakmışınız burda konunuza yazmışım :D daha önce de bu konuya yazmıştım ordan da sayenizde biraz tüyo almıştım. Birde o penguen fırlatma oyunun adını hatırlıyorsanız tam olarak ne acaba merak ettim.
Tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıcam, bunlarla ilgili birkaç sorum olucaktı..
-sitemap dosyasını derken robots.txt içindekileri diyorsanız içinde sitemap diye birşey yok bunu allow mu yapmalıyım disallow mu? doğru mu anladım bilmiyorum...
- flashoyun.txt içine hedef kelimeleri mi yazayım? bunları yazdıktan sonra geri dönüş yaparım. Teşekkürler...