Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba bir aile dostumuz google da reklamlarını yayınlatmak istiyor küçük bir işletme yapısı olmasına rağmen bu konuda ısrarcı ben internet sitesine seo çalışması yapılmasından yanayım fakat bu adwords olayınıda araştırmam gerekiyor.
Sorum şu sektör inşaat bu sektörden 5-10 kelime belirlenecek ve adwords kullanılacak bunun aylık gideri ne olur sizce site içi seo mu müşteri bazında daha faydalı olacaktır yoksa adwords mu ?
Bilgisi olan arkadaşlar boş geçmezse sevinirim.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Aylık max. 100-150TL gibi ufak bir bütçe ile kelime bazlı çok güzel reklam yapabilirsiniz. Fakat görsel reklam için 1000TL civarı harcamanız gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu ana kadar çalıştığım bir firma yok kendi deneyimimi kullanarak yürüttüm, ama iyimi kötümü bilemiyorum adresgezgini, adworld.c*m.tr adresleri aklımda, referans olamam ama google amcaya bir danışabilirsin hakkında ne demişler diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence şöyle yapın google da arkadaşa bir hesap açın sonrada destek hattına 0-212-467 14 55 nolu numarayı arayın yada destek kısmına yardıma ihtiyacım var diye mail atın 1 gün sonra size özel bir müşteri temsilcisi sizi arıyor(çokta yardımsever ve şeker bir tavırları var) ve size en uygun hizmeti minimum maliyet ve maksimum fayda ile sunmak için bütün herşeyi hazırlıyor ve bilgilendiriyorlar hatta uzaktan erişim ile adwords hesabınıza bağlanıp bütün ayarları sizinle beraber yapıyorlar daha ne olsun :)
yukarda yazdıklarım tecrübe ile sınırlıdır ben inanılmaz memnun kaldım tavsiye ederim hatta beni 3 kere aradılar ilkinden sonra nasılsınız diye 10 gün sonrası için yeniden sözleştik :)