Teknoloji Hocam olarak kurulduğumuz günden buyana sizlere güncel ve kaliteli içerik üretmeye çalıştık.Fakat her gün artan site istatistikleri ve yorum sayısı bizleri yeni ekip arkadaşları aramamıza sebep oldu.Ekibimizi büyütme amacımız hem daha güncel hemde daha kaliteli yazılar sizlere suna bilmektir.Ekibimizde yazarlık yapa bilecek veya wordprees bilgisine sahip ola bilen herkes katıla bilir.
Eğer sizde teknoloji hocama katılmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey iletişim kısmından Teknoloji Hocam Ekibine katılacağınızı belirterek hangi konularda yazarlık yapmak istediğinizi vede wordprees üzerinde her hangi bir bilginiz olup olmadığından bizlere bildirmeniz gerekiyor.İletişim kısmından bizlere ulaştıktan sonra buradan sitemize üye olun.
Teknoloji Hocam Hangi Kategorilerde Yaza Bilirim ?
Teknoloji Hocam olarakbir çok kategoride güncel içerik üretiyoruz.Bunlar arasında
#Teknoloji Haberleri
#Mobil
#Bilgisayar Hakkında her şey
#Eğitim videoları
#Sosyal medya
#ürün incelemeleri ve karşılaştırmaları
gibi bir çok konuda teknoloji hocam üzerinde yazarlık yapa bilirsiniz.
Yazar Olma Şartları
Her mecrada olduğu gibi teknoloji hocamda yazar olmanın da bazı ufak kuralları var bunlar ;
#Diğer Ekip üyelerine saygısızlık yapılmamalı,
#Yazarlığı reklam yaparak suistimal etmemeli
#Her konuda tüm teknoloji hocam ekibine elinden geldiğince yardım etmeli.
Teknoloji Hocam Ekibine Katılmanın Faydaları
Teknoloji hocam da yazar olmak veya ekip içerisinde bulunmak sadece gereken görevi yapmak değildir.Teknoloji hocam ekibi her zaman bir birini her konuda elinden geldiğince yardım etmektedir.Bunun yanında teknoloji hocam'da yazarlık yapmak hem yazarlık ve teknoloji bilginizin artmasına bunun yanında sosyal çevre edinmenizde de büyük önem taşır.
Eğer sizde teknoloji hocam üye olmak istiyorsanız sizde iletişim kısmından yada
alcatraz1616@gmail.com adresinden ulaşa bilirsiniz.