-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım yukarıda ki tüm yazıları okuyacak zamanım yok. Ama bir tavsiye de ben vereyim. Yukarıda bazı bu işten anlayan arkadaşlarında olduğu gibi TİTLE lerini düzelterek işe başla. Bazı titlelerinin arasında - tire işareti var. Örneğin hayvan videosu - hayvanizle gibi bunları hayvanizle, hayvan videosu şeklinde düzenle. Sayfa tanım bilgilerini yazarken hayvan kelimesini ve video kelimesini kullan.
Ayrıca eklemiş olduğun videolar hakkında sayfalara yazılar eklemelisin ufaktan. Dediklerimi yaparsan çok kısa sürede hitlerin ne kadar arttığını görürsün. Ayrıca aşağıdaki makaleyi incelemenide tavsiye derim.
http://www.teknolojiserdar.com/?pnum=128&pt=S%C4%B0TEN%C4%B0N%20H%C4%B0T%C4%B0N%C4%B0%20ARTIRMAKEk Olarak: Arkadaşım yukarıda ki tüm yazıları okuyacak zamanım yok. Ama bir tavsiye de ben vereyim. Yukarıda bazı bu işten anlayan arkadaşlarında olduğu gibi TİTLE lerini düzelterek işe başla. Bazı titlelerinin arasında - tire işareti var. Örneğin hayvan videosu - hayvanizle gibi bunları hayvanizle, hayvan videosu şeklinde düzenle. Sayfa tanım bilgilerini yazarken hayvan kelimesini ve video kelimesini kullan.
Ayrıca eklemiş olduğun videolar hakkında sayfalara yazılar eklemelisin ufaktan. Dediklerimi yaparsan çok kısa sürede hitlerin ne kadar arttığını görürsün. Ayrıca aşağıdaki makaleyi incelemenide tavsiye derim. HTML kodu ekleyemiyorum sayın admin. f1
Teknoloji ve Eğitim Donanması
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit alacak konular seç hocam.Çok giriş olan kelimelerin yan kelimelerini kullan daha hızlı yükselir hit kazanırsın.Mesela elma hakkında çok konu açan site vardır.Sıralamaya girmeniz zor.Ama Yeşil elma nerede yetişir gibi bir konu az açan olur ve aratanı bol olur.Siz bu konuyu açarsanız hem hit alırsınız hemde yükselirsiniz.Yani yan kelimeleri düşünün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Eqen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hedefini büyük tutup youtube'yi kendine rakip aldığın için seni canı gönülden destekliyor siteni sık kullanılanlara ekleyip sık sık +1 hit olarak ulaşaçagımı bildirip saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öğrenmeye geldik
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
WM Aracı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bende forma yeni giriyorum bende yavaş yavaş öğreneceğim diye bekliyorum fakat senin sitene girip videolara bakmak isterdim fakat videolar çok takılıyor ve kimisi açılmıyor. bi elden geçir bence çünkü sayfa hızı düştükçe hit seviyende düşüyor . Başarılı yerlitube :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende pek videolar takılmıyor ama anlamadım :( birde açılmayan video var demişsiniz ama... bende hepsi açılıyor.. bir örnek verirmisin açılmayanlara...