Sol kayan reklamı kaldırdım.. Şu anki tema rengi bu günlük böyle. normal temam değil. diğerinde biraz onarım yapılacağı için bu günlük koydum bunu.. bana kategori isimlerinin böyle olması gerektiğini söyledikleri için bu şekilde bıraktım kategorileri.. ok düzenyeleyeyim onları da..
örnek verdiğiniz video daki isim benim aldığım video daki isimden tamamen farklı. aldığım her videonun başlığını ve açıklamalarını mutlaka değiştiriyorum. etiketlerde dahil hepsini kendim yazıyorum. Etiketlere değinmişsiniz. etiket sayısını 5 olarak giriyorum.
Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video İzle,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video Seyret. etiketleri bu şekilde gir demişssiniz. ben etiketleri video açıklamasından seçiyorum.. dediğiniz gibi bir etiketi kaç kişi kaç kişi google a girip arama yapar ki?
Ek Olarak: Ayrıca adsense kayan reklam ban sebebi demişsiniz. Ok de bu ban sebebi ise neden google adsense bu reklamı yayınlıyor ???
örnek verdiğiniz video daki isim benim aldığım video daki isimden tamamen farklı. aldığım her videonun başlığını ve açıklamalarını mutlaka değiştiriyorum. etiketlerde dahil hepsini kendim yazıyorum. Etiketlere değinmişsiniz. etiket sayısını 5 olarak giriyorum.
Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video İzle,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video Seyret. etiketleri bu şekilde gir demişssiniz. ben etiketleri video açıklamasından seçiyorum.. dediğiniz gibi bir etiketi kaç kişi kaç kişi google a girip arama yapar ki?
Ek Olarak: Ayrıca adsense kayan reklam ban sebebi demişsiniz. Ok de bu ban sebebi ise neden google adsense bu reklamı yayınlıyor ???
Dediklerimin tamamını harfiyen uyguladığınız sürede en az 2 haftada farkı göreceksiniz. Reklam olayı şimdili dursun tıklayan olur illaki oda zorda kaldıgı için tıklar vsvs özgünlük en önemli 1. şey 2.sırada link ve tanıtım yazısı ile desteklemeniz gerekiyor. Ayrıca sosyal medyayı ön plana cıkartın twit face plus vsvs Ondan sonra herşey rayına oturur inşallah. Rast gele..