10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çıldırmamak elde değil. Adamlar sınızsız diyor CPU çıkıyor
Gidiyorum yılda 60 tl verim 40gb trafik alıyorum sıkıntı yaşamayım diye bu seferde sitem kapanıyor niye diyorum siteme çok giriş oluyormuş sistem otamatik kapatıyormuş. Yahu siteme çok girilse zaten 40 gb trafik bana yetmez. Öyle değil mi?
Ne dersiniz bu işe?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Blogger en iyisi ya, ne host derdi var ne güvenlik derdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
öle değil kardeş trafik limiti ile cpu aynı şey değil bu tür sıkıntılar ile uğraşmak istemiyorsan ya vps alıcaksın ya kiralık sunucu alıcaksın yada sunucu alıcaksın bunlardan birine geçrsen cpu ile sıkıntın olmaz verdiğin paraya kadar cpu yu sömürebilirsin.
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam 60 liraya sınırsız cpu veren firma olacağını düşünmüyorum, bu fiyat aralığındaki sınırsda %20-25 arasında değişiyor... Bi 30-40 daha katıp kaliteli firmalarla çalışmanızı öneririm, kaliteli firmalarda en azından ne yapacağınız hakkında yardımcı olurlar. Bkz: Turhost, müşteri hizmetleri çok kalitelidir fakat son 2 aya kadar sunucularında yavaşlık vardı, şimdi sorunsuz. Fiyat olarakta limitsiz host-trafik 86 TL falandı.
Ayrıca site içi düzenleme yaparak, cpu kullanımını düşürmenizi tavsiye ederim.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
söle söyleyim 1 k hit olması önemli değil yani söle önemli değil aynı anda eğer 200-300 kişi girerse sunucuda aşırı işlemci harcaması oluşur. isterse 5k giriş olsun bu hit bi anda gelmediği sürece işlemciyi yormaz aynı anda gelen trafikler gelende otomatik kasma programları veya hit programları kullanımı ile olur onun haricinde aynı anda günlük hiti 1 k olan bi sitenin aynı anda 500 kişinin girmesi imkansız cünkü aynı anda 500 kişinin girdiği bir site günlük 1k hitden fazla hit sağlar= matematiksel olarak ve diğer tüm ne var onlara göre sonuç bunu işaret eder..
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam anlattığınıza göre sitenizde cpu aşımı olmuş ki bu da sitenize gelen tekil hit sayınızın fazla olmasından kaynaklanıyor . Bunun için bir vps - vds alabilirsiniz.
Front-end & Back-end Geliştirici
https://www.burakalhas.com.tr