lostyazilim
tr.link

Ani Hit Kaybı Yardımcı Olur Musunuz?

39 Mesajlar 5.596 Okunma
lstbozum
tr.link

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Doğal olmayan herşey dolaylı yoldan siteye zarar verir. Bu oturmuş bir siteye sonradan seo çalışmaları yapmayıda kapsar, çünkü tüm linkler ve google tanımlamaları alt üst olur google'ın sitenizin yeni yapısına alışması ve tanımlaması biraz sürebilir.

Ben oturmuş sitelere geniş çaplı değişikliği kesinlikle önermiyorum. 0 dan site yapılıyorsa ozaman ayrı SEO optimizasyonu en başında yapılmalı. Sonradan güncellemelere göre eklemeler çıkarmalar yapılmalı. Komple site omurgasında bir değişiklik diplere vurur siteyi.

Ben bu şekilde düşünüyorum.

wmaraci
reklam

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
sosyal ağlardaki üye beğendirmelerinden bahsetmiyorum üstad. Elbette paylaşımlardan bahsediyorum. gugıl umursasa paylaşılan içeriği üste çıkarır oraya gugıldan hit gelir değil mi? ama işte tam tersi oldu.. Fakat dediğin gibi durumlar söz konusu güncelleme gibi yani...

kolhi kolhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik Tasarım, UI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 20 / 16
  • Ticaret 11, (%100)
Çok verimli bir konuolmuş öncelikle tebrikler... Ama bazı söylediklerinize anlam veremiyorum. Çok içerik girmekten bahsetmiş arkadaşlar 10 - q15 yazı giriyorsan sorun olur demişler... Haber siteleri ne yapmalı ajanstan günde 500 haber geliyor bazen.

asimox asimox Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 5 / 1
  • Ticaret 6, (%100)
benim 2k dan 1k ya düştü ama benim kelimelerden değil sanırım meb engelledi okullardan girilmiyor siteye

wmaraci
wmaraci

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

ummur adlı üyeden alıntı

Çok verimli bir konuolmuş öncelikle tebrikler... Ama bazı söylediklerinize anlam veremiyorum. Çok içerik girmekten bahsetmiş arkadaşlar 10 - q15 yazı giriyorsan sorun olur demişler... Haber siteleri ne yapmalı ajanstan günde 500 haber geliyor bazen.

Hocam bakın ne demişim. Uzun süre içerik girmeyip aniden 10 15 içerik girmek zararlı. Ama hergün düzenli olarak 1000 içerik girseniz zararı olmaz. ama 5 gün hiçbirşey girmeyip 6. gün 100 içerik girerseniz google sizi yerden yere vurur.
kolhi

kişi bu mesajı beğendi.

EchoDizayn EchoDizayn www.echotasarim.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 150 / 120
  • Ticaret 10, (%100)

asimox adlı üyeden alıntı

benim 2k dan 1k ya düştü ama benim kelimelerden değil sanırım meb engelledi okullardan girilmiyor siteye

o durum bendede var günlük 6k hit oluyodu şimdi oldu 200 hit meb engelledi büyük ihtimal eğer 1 haftada daha devam ederse yönlendirme ile kurtarmaya çalışacam konuya gelirsek konu çok iyi olmuş fakat bazı arkadaşlar sosyal ağların etkili olmadığını söylüyor sosyal ağlardan hit beklentisi 2. yada 3. basamakta yer alıyor.
Öncelik sayfanızın ayarlar kısmından dışarıya gözükmesini sağladığınızda google sosyal ağlarda siteinizin paylaşmını görerek bi nevi backlink diyebiliriz bunu görüyo ve etkili bir çalışma oluyor. Günlük ne kadar yazı girdiğinizin önemi yok arkadaşımızın teki güzel söylemiş haber siteleri 1 günde 500 yazı giriyor bazende 10 15 tane özgün olması ve bir o kadar dikkat çekmesi yeterli. Demem o ki Sosyal ağların etkisi 10 üzerinde 3 - 4 diyebilirim. Eğer ziyaretci dönüşünü düşünürseniz zaten fazla bir etki olmadığını düşünebilirsiniz ama seo mantığı olarak düşündüğünüzde etkisi vardır.

Hiç seo yapmadığım 1 günde 150 tane oyun girip daha bakmadığım site pr2 oldu hergün özgün yazılarla eklediğim oyun sitem hala yerinde sayıyor. Bu guugle amca akıl sır ermez yarin bir bakmıssın istediğin sırayı almıssın gün içerisinde eski yerine geri dönmüssün bu guugla kafa yormak akıl işi değil akışına bırakalım hayatı olacak olur ;)
asimox

kişi bu mesajı beğendi.

coleqtia coleqtia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 8 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Benim sitede Sandbox'a düştü yanlışlıkla bugun duzeldi saçma saçma şeyler anlamadım gitti.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

ummur adlı üyeden alıntı

Bu da tamamen yanlış çok içerikle alakası olması mümkün değil. Günde 30-50-120 arası değişen içerik gidiyorum en basiti bu gün için ▼ Mar 15 (87) içerik girdim. 20 site de aynı başlıkta içerik giriyor 87 içeriğin en az 50 sinin başlıkları da diğer 20 site ile aynı içeriği de 10-15 site ile aynı . Not: Yazı falan değil görsel içerik.

Arkadaş doğru söylemiş 500+ içerik giren tonla site var neredeyse her başlıkları da aynı her içerikleri de aynı . Atıyorum Marmara da Deprem başlık bu haber de belli depremin boyutu falan filan 2 uzman açıklaması . Bunun neyini kim nasıl değiştirebilir ki ? Ya da Kurtlar Vadisi 3658. Bölüm Fragmanı gel değiştir nesini değiştireceksin bunun :D Hem özgün olamaz hem bu tarz siteler günde onlarca içerik girerler . Atv canlı izle yayın çıkışı ne player kullansan da aynıdır google bunu algılar çözer atv den çıktığını bilir , altına da ne yazarsan yaz birileriyle %80+ çakışma yaşarsın.

Atv canlı izle başlık olsa altına 1500 kelime makale girsen özgün olsan ilk sıraya bile çıksan bu saatler sürmez geri düşersin. Çünkü sende kullanıcının aradığı olmadığından tekrar google a döner ve aynı kelimede başka sitelere bakmaya devam eder. Google da bu alaksız diyerek çatır çatır seni alta çeker. İstersen 1 milyon backlink al o kelimede üstlerde sabit kalamazsın.

Bence değişiklik yaşayanlar biraz daha bekleyip sıralamada üste çıkanları kontrol ederek fikir edinebilir. Google eski haline de geri döndürebilir bu güncellememi artık ne ise sıkıntı yaratan durumu . 15-18 Mart Panda güncellemesinden de bahsediliyor darbe darbe üstüne gibi bir durum var kaş yapıyım derken göz çıkarmayın bence sabredin normal olmayan bişeyler var . Kullanıcı olarak gözlemlediğim bu fikrim de bu. Kısa vadede benim deneyeceğim şey kobay sitelerim için müdahale edebileceğim backlinklerimi kaldırmak olacak. Çünkü linklerini kaldıran arkadaşım ciddi anlamda yükelişte 6 Marttan sonra patlama yaşadı gibi bişey . Fakat birden fazla güncelleme var ise bekleyerek gözlemleyerek hareket etmek daha doğru olur. Birinden kurtulmak için diğerine yakalanabilirsiniz .
kolhi

kişi bu mesajı beğendi.

rankend rankend barankaraboga.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Adayı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 20 / 38
  • Ticaret 2, (%100)
bendede ciddi bir dalgalanma var anlam vermiş değilim.

barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi

Sylar Sylar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Genel bir dalgalanma var yakında düzelir Merak etmeyin..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al