bulutweb
Web & Grafik Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Konuyu başından beri okudum gerçekten çok ilginç.
Adamlar bir takım çalışmalar ve harcamalar yaparak google'da bir alanı kapatmışlar.
Ve siz buna resmen isyan ediyorsunuz.
Meraktan soruyorum, olması gereken neydi?
Adamlar yapmış, rekabet ettiği bi çok firmayı ezip geçmişler. Hepimizin yapmak istediği şeyi yapmışlar.
Hangimiz seo çalışması yaparken "Aman hak geçmesin, onlarda ekmek yesin" mantığıyla yola çıkıyor ki.
Bence yapılacak birşey varsa o da arayıp adamları tebrik etmektir.:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
1. sorununuzda sanırım en mantıklısı firma hangi şehirde ise bu isimden yola çıkmak.
istanbulilaclama
ilaclamaistanbul gibi varyasyon türetip.
2.sorununuzda eğer hacklink yaptılarsa (ki bir kaçına baktım ve yaptıklarını gördüm) yasal yollara başvurabilirsiniz. Bilişim dairesine suç duyurusunda bulunacaksınız. Şuç duyurusunda bulunurken arama motorlarının url engelleme özelliğini de ifadenizde geçireceksiniz. Eğer o yaptı ise bu bir suç, o yapmadı ise neden o linkleri engellemedi ve haksız kazanç sağlamaya devam ediyor diyeceksiniz ifadede. Söz konusu firma sahibi ifadeye çağıralacak. Ve %100 ihtimalle ben eklemedim, benim rakiplerim yapmıştır gibi birşey söyleyecek. İş bu noktadan sonra başlayacak. Eğer kendisi yapmadı ise, url engelleyiciden bu linkleri engellemek zorunda kalacak ve engelleyecek. Aksi takdirde zaten suçu kabullenmiş olacak. Ayrıca bu firma hangi odaya kayıtlı ise ilgili odaya da bilgi verip suç işleyerek haksız kazanç sağladığı konusunda ihbarda bulunun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Güvenlik Vard. Şefi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"ilacizasyon.com" alan adı boştadır!
"ilacliyoruz.com" alan adı boştadır!
"hasereilacliyoruz.com" alan adı boştadır!
"bocekilacliyoruz.com" alan adı boştadır!
"dogalilaclama.com" alan adı boştadır!
"bocekizasyon.com" alan adı boştadır!
Aklıma gelirse gene yazarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.