lostyazilim
tr.link

Sağlam Seo Ekibi

14 Mesajlar 1.855 Okunma
lstbozum
tr.link

ebulfeth ebulfeth Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle selam aleykum arkadaşlar.Simdi herkes alexa,yorum v.s kuruyor ama bunlar bir sitenin geleceği ve hiti icin önemli hususlar değildir.Evet faydalıdır ama yeterli değildir.
Şimdi 5 kişilik bir ekip kurmayı düşünüyorum.Özellikle belirtmek isterim ki bu işleri yapan sahsıma ait bir küçük ekip kurdum ve faydasıda oldu ve olmayada devam ediyoor.Özet gecmek gerekirse size söyle bir acıklama yapayım.500-1000 TL ye yakın harcanan seo masrafını biz 5 kişi ile sıfıra indirip birbimize yapacaz.
Peki bu ne kadar sürece ? Yaklasık 3 aya yakın sürer.Kimler katılabilir ? Gercekten sitesine önem veren ( türkçe ) siteler.Yani tek temennisi adsense kazanc sistemi üzerine kurulmamıs bir site.
Neler yapılcak ?
Kısa özet gecmek gerekkirse imlemeden tutun,forum tanıtıma,blog yorum backlinkten,karsılıksız kodsuz dizin basvurularına ve bes kişi ile online istişare ortamı kurup daha neler yapabiliriz onlara karar verecez.
Tek temennimiz istikrarlı,sözünün eri ve seoyu bir kenara bıraksak bile agzı az cok kelime yapan kişiler olabilir...
Yani ben kendimce eminim ki böyle bir ekiple gercekten bir yerlere gelebiliriz.Ve düşünseniz 4 ayrı ip sizin sitenize onlarca forum tanıtımı yapıyor hemde sitenizin icerigine yakın,onlarca imleme v.s v.s...Katılmak isteyen var ise mesaj altına yazsın inşallah.

wmaraci
reklam

PanDooRa PanDooRa WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 25.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 144 / 50
  • Ticaret 14, (%100)
Ben katılabilirim fakat şu sıralar pek vaktim bulunmuyor.

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam günde en az 1-2 saat arası bir vakit kaybımız olacak bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.Zira atıyorum her gün belli bir düzeyde gitcegimiz icin oynamalar sorun olusturabilir.Yani devamlılık muhimdir bu işte.Hakkını helal et.

PanDooRa PanDooRa WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 25.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 144 / 50
  • Ticaret 14, (%100)

ebulfeth adlı üyeden alıntı

Hocam günde en az 1-2 saat arası bir vakit kaybımız olacak bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.Zira atıyorum her gün belli bir düzeyde gitcegimiz icin oynamalar sorun olusturabilir.Yani devamlılık muhimdir bu işte.Hakkını helal et.

Helal olsun,okul sınavları ile uğraşmaktan sanalda pek vakit geçiremiyorum maalesef.1-2 aya kadar ekip kurulursa aranıza katılabilirim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Hali hazırda devamlı amatörde olsa ekndi ekibim var suan artık dvamlı kendim olusturuyorum yine görüşürüz hocam para ver ver nereye kjadar :)
PanDooRa

kişi bu mesajı beğendi.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Hocam.. Öncelikle merhabalar.. Düşünce güzel.. Yalnız Bir konu var.. İnsan oğlu sonuçta. Güvenilir pek kimse olmayabilir. ama para verdiğinizi öne sürüyorsunuz. Bu işlerin Programları var. mesela İmleme programı 950 $ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz sonrasında kazançlar elde ederek verdiğiniz paranın yerini doldurabilirsiniz..

Ama düşünceniz Hem fikir alışveriş, Paylaşım ise ve Dostluk ise Başarılar diler Umarım en iyi güvenilir, Sağlam düşünceli, zeki insanlar ile karşılaşır Dostluk adımları ile yolunuza devam edersiniz. Elbet de birlikten güç doğar. Seo dediğimiz zaten ap açık bellidir. Dediğiniz uygulamaları yaptığınızda işinize yarayacaktır.. Saygılar..
ebulfeth

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)

Destiny adlı üyeden alıntı

Hocam.. Öncelikle merhabalar.. Düşünce güzel.. Yalnız Bir konu var.. İnsan oğlu sonuçta. Güvenilir pek kimse olmayabilir. ama para verdiğinizi öne sürüyorsunuz. Bu işlerin Programları var. mesela İmleme programı 950 $ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz sonrasında kazançlar elde ederek verdiğiniz paranın yerini doldurabilirsiniz..

Ama düşünceniz Hem fikir alışveriş, Paylaşım ise ve Dostluk ise Başarılar diler Umarım en iyi güvenilir, Sağlam düşünceli, zeki insanlar ile karşılaşır Dostluk adımları ile yolunuza devam edersiniz. Elbet de birlikten güç doğar. Seo dediğimiz zaten ap açık bellidir. Dediğiniz uygulamaları yaptığınızda işinize yarayacaktır.. Saygılar..

Amenna ve sadakna hocam dedikelrinizden haklısınız.Ama benim bir huyum var evet bende propgram kullandım arada ama kendim manuel yaptıkalrım kadar zevk ve şevk getiren birşey görmedim.
Birde programlara pek güvenmiyorum su husustan dolayı şimdi adam birşey paylasıyor i,ş gibi karakterler ama imlemeye bakyıorsun bozuk cıkmıs v.s.Hem niyetimiz burada binlerce imleme v.s mahiyetinde değil.En yalın ve en temiz yollarla birbimize destek vermek ve fikri alıosverişte bulunmak.Ki size en basit örnek vereyim bugün seohocası 4 aylık calısma için belli miktar istiyor.Onun yaptıkalrı zormu 4 ayda 150 forumdan bahsediyor mesela ama gel geleim sizin sitenizle aynı iceriktemi ( aynı icverik daha etkilidir zannımca ) v.s v.s ah seo hocasını kötülemek haddime değil biz seo konusunda onların eline su dökemeyiz tabiki belkide ama en azından bunları tek basına basarmanın güc oldugunu dünyevi meşşakiyeti içerisinde birbirmize destkler vererek daha kısa zamanda yol katedewbiliriiz diye düşündüm.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Şahıs veya Kurum ismi Vermek istemiyorum.. Doğru değil Çünkü ama.. Seo yapacaksan çok kritik noktalara dikkat etmelisin. Mesela örnek vermem gerekirse, Forum tanıtımları 100 tane Forumda site tanıtımlarını yaptınız. program ile yapanlar uğraşmaması için tek Makale yazar aynı cümleyi o 100 tane foruma atar. Bu sizce ne kadar doğru.

Ama Manuel yapmak ayrı bir girişimciliktir. Ben Şahsen 5 forumda bir Makalemi değiştiririm farklı Makaleler yayınlarım Kopyala yapıştır değil.. Dediğiniz gibi Zevk ve şevk aynı zaman dilimi içinde. Hem daha sağlıklı ve özgün. amalar bitmiyor tabi :) İlk zamanlarda bu tür işlerden zevk duyarsınız ama zamanla artık sıkılırsınız ve işin Ticari boyutuna bakarsınız bu tabi ki kişiden kişiye değişmektedir Buda ayrı bir tartışma konusudur. Ama dediğim gibi hocam sizde gördüğüm kadarı ile Bir azim, hırs ve inanç var Başaracağınızdan eminim.. Allah yar ve Yardımcınız olsun.. İnşallah Gönlünüzce olur Her bir Şey..

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Amin hocam en kötü ihtimal tek basımıda giderim suan kendi sitem icin ilgilenen 4 kişi var birde bölesi bir ekip kurayım dedim :)

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Hocam ekibinize alım varsa katılmak isterim :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al