ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle selam aleykum arkadaşlar.Simdi herkes alexa,yorum v.s kuruyor ama bunlar bir sitenin geleceği ve hiti icin önemli hususlar değildir.Evet faydalıdır ama yeterli değildir.
Şimdi 5 kişilik bir ekip kurmayı düşünüyorum.Özellikle belirtmek isterim ki bu işleri yapan sahsıma ait bir küçük ekip kurdum ve faydasıda oldu ve olmayada devam ediyoor.Özet gecmek gerekirse size söyle bir acıklama yapayım.500-1000 TL ye yakın harcanan seo masrafını biz 5 kişi ile sıfıra indirip birbimize yapacaz.
Peki bu ne kadar sürece ? Yaklasık 3 aya yakın sürer.Kimler katılabilir ? Gercekten sitesine önem veren ( türkçe ) siteler.Yani tek temennisi adsense kazanc sistemi üzerine kurulmamıs bir site.
Neler yapılcak ?
Kısa özet gecmek gerekkirse imlemeden tutun,forum tanıtıma,blog yorum backlinkten,karsılıksız kodsuz dizin basvurularına ve bes kişi ile online istişare ortamı kurup daha neler yapabiliriz onlara karar verecez.
Tek temennimiz istikrarlı,sözünün eri ve seoyu bir kenara bıraksak bile agzı az cok kelime yapan kişiler olabilir...
Yani ben kendimce eminim ki böyle bir ekiple gercekten bir yerlere gelebiliriz.Ve düşünseniz 4 ayrı ip sizin sitenize onlarca forum tanıtımı yapıyor hemde sitenizin icerigine yakın,onlarca imleme v.s v.s...Katılmak isteyen var ise mesaj altına yazsın inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben katılabilirim fakat şu sıralar pek vaktim bulunmuyor.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam günde en az 1-2 saat arası bir vakit kaybımız olacak bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.Zira atıyorum her gün belli bir düzeyde gitcegimiz icin oynamalar sorun olusturabilir.Yani devamlılık muhimdir bu işte.Hakkını helal et.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hali hazırda devamlı amatörde olsa ekndi ekibim var suan artık dvamlı kendim olusturuyorum yine görüşürüz hocam para ver ver nereye kjadar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam.. Öncelikle merhabalar.. Düşünce güzel.. Yalnız Bir konu var.. İnsan oğlu sonuçta. Güvenilir pek kimse olmayabilir. ama para verdiğinizi öne sürüyorsunuz. Bu işlerin Programları var. mesela İmleme programı 950 $ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz sonrasında kazançlar elde ederek verdiğiniz paranın yerini doldurabilirsiniz..
Ama düşünceniz Hem fikir alışveriş, Paylaşım ise ve Dostluk ise Başarılar diler Umarım en iyi güvenilir, Sağlam düşünceli, zeki insanlar ile karşılaşır Dostluk adımları ile yolunuza devam edersiniz. Elbet de birlikten güç doğar. Seo dediğimiz zaten ap açık bellidir. Dediğiniz uygulamaları yaptığınızda işinize yarayacaktır.. Saygılar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Şahıs veya Kurum ismi Vermek istemiyorum.. Doğru değil Çünkü ama.. Seo yapacaksan çok kritik noktalara dikkat etmelisin. Mesela örnek vermem gerekirse, Forum tanıtımları 100 tane Forumda site tanıtımlarını yaptınız. program ile yapanlar uğraşmaması için tek Makale yazar aynı cümleyi o 100 tane foruma atar. Bu sizce ne kadar doğru.
Ama Manuel yapmak ayrı bir girişimciliktir. Ben Şahsen 5 forumda bir Makalemi değiştiririm farklı Makaleler yayınlarım Kopyala yapıştır değil.. Dediğiniz gibi Zevk ve şevk aynı zaman dilimi içinde. Hem daha sağlıklı ve özgün. amalar bitmiyor tabi :) İlk zamanlarda bu tür işlerden zevk duyarsınız ama zamanla artık sıkılırsınız ve işin Ticari boyutuna bakarsınız bu tabi ki kişiden kişiye değişmektedir Buda ayrı bir tartışma konusudur. Ama dediğim gibi hocam sizde gördüğüm kadarı ile Bir azim, hırs ve inanç var Başaracağınızdan eminim.. Allah yar ve Yardımcınız olsun.. İnşallah Gönlünüzce olur Her bir Şey..
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amin hocam en kötü ihtimal tek basımıda giderim suan kendi sitem icin ilgilenen 4 kişi var birde bölesi bir ekip kurayım dedim :)
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Hocam ekibinize alım varsa katılmak isterim :).