-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence ne makale ne diğer ıvır zırılara bulaşıp sitenizi ziyan ettirmeyin. bu makalede adı geçen arkadaşa bende çalışma yaptırdım ama nafile maalesef. yine bir seocu geçinen arkadaşa yaptırmıştım başka bir site için. site 3 k dan 30-40 lara düştü. nedense bu arkadaşların konularında herkeste referans oluyor.
ayrıca seo çalışmasını yaptıracaksanız ilk sorunuz "makale, vs.. almam gerekiyor mu" olsun. gelen cevap evet ise uzak durun para vermeyin.
emrah arkadaşımız ve diğerleri bende zaten önceden kurulu eklentileri kurmak dışında birşey yapmıyorlar. hatta emrah arkadaşımız bana hiç bir eklenti kurmadı çünkü hepsi zaten bende kuruluydu.
fakat film girişleri, etiketler kısmına katılabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yok babacan ben artık seocuyum diyenlere aynı parayı ver aynı eklentileri ben kurarım diyorum :) işim olmaz seocuyla dahada davosa gelmem :)
paravanımı kendim açarım herşeyi kendim yaparım yapacaksam. onların 4 eklenti kurup aldıkları 50tl benim zoruma gitmiyorda o konularında 50-60k hitli siteleri gösterip kandırmaları zoruma gidiyor. kaldıki çoğu film teması yaparak backlink alıyor o 50-60k hitli sitelere.
zaten mantıken düşündüğünüzdede 50-60k hitli site yapıyorsa neden o siteden 100 tane açmıyor? açmıyorda başkalarına yapıyor?
kendine açsın kendi kaznsın parayı. ama tabi bunu söyleyince ben paylaşmayı severim lafı geliyor arkasından. yada herkes ekmek yesin lafı..
o arkadaşınıza bir site vereyim 50k yapsın 2 tane daha vericem...
ama önce onu görecem 50k da.
ben yapamayacağına eminim hocam. sizin sitenin hitinin sebebide şans. ayrıca şimdi sürekli aynı işlemi yapmak zorunda kalabilirsiniz. backlink makale vs.. gibi. seoda hitini nasıl almışsan o şekilde devam eder. eksik yaparsan basamakları inmeye başlarsın. ben hiç birşey yapmadan 10k buluyorum. o arkadaşların yöntemi kendine benimki kendime diyelimde konu sapmasın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**