Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
msnden uzak masaüstü için bi mail attım eğer halledemezse para iadesi isticem napalım :(
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Primary school teacher
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum bunun 4.3 ü ne zaman çıktı her neyse eski sistem 32 bit e kadar çalışıyordu bu sistem de en fazla 64 bit olur yani senin sistemde hayli hayli çalışması gerekiyor o yüzden sistemden bir sorun olduğunu sanmıyorum yukarıda dediğinizi yanlış anlamadıysam kurulumu gerçekleştirdiğinizi ancak programı her açtığınızda bir hata mesajı verdiğini söylediniz.
Genelde sistem sahiplerinin ilk sorduğu soru IS0028 değer tablosunun default seçilip seçilmediğidir eğer orda bir sorun yoksa aklıma ilk gelen soru acaba programı kurduğunuzda sosyal bot listesini seçtinizmi yani hangi sosyal botları istiyorsanız onları aktifleştirmeniz gerekiyor aksi takdirde tablo boş olarak gözükecek yada tabloda bağlanacak herhangi bir sosyal bot yok hatası verecektir. Sosyalbotların aktif olup olmadığını anlamak için bir şirket profili kurmayı deneyin ikinci aşamada ekrana içi dolu bir liste gelmişse aktif demektir ve sorunu başka bir yerde ararız
Tabi benim bildiğim öyle uzun zaman önce bir bakmışlığım var o yüzden şimdiki versiyonları pek bilmiyorum.
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
az önce farklı bi site ekleyip spidera tıkladım taramaya başladı.Birazdan bu mesajı güncellicem hocam.
Düzeltme: pligg bi kaç siteye üye oluyor ama kaydetmiyor sanki.Submit seçince hiçbir site çıkmıyor çünkü
www.fatihcalisir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Primary school teacher
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herşey olması gerektiği gibi duruyor ama belirttiğin hata programın IS0028 içerisindeki bir nevi kendi veritabanına erişemediğinde ortaya çıkması gerekiyor program o yüzden kurulumu C:\ sürücüsüne yapmak gerekiyor ki sende öyle yapmışsın programı XP yüklü bir bilgisayarda kurup denesene windows 7 lerde disk sürücülerinde bazen çapraz bağlanmalar ortaya çıkabiliyor
Fatih
fatihcalisir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fatihcalisir.com
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
22, (%0)
Konuyu çözüme kavuşturabildim sonunda..yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Soruna gelince işletim sisteminin ingilizce olması gerekiyormuş..Bende çözüm olarak Windows 7 Xp Mode ingilizce kurdum kasmalar oluyor biraz ama kullanışlı yinede :)
www.fatihcalisir.com