Criweb adlı üyeden alıntı

Anlıyoruz oraya kadar herşeyi anladık lakin sizce bunu yemek sepeti düşünemediğinden mi yapmadı böyle birşeyi heleki 2013 de düşünmek pekte zor olmasa gerek.Yani konu başlığı aşırı iddialı olmamış mı ? Kaldı ki benim arkadaşımın profilinde böyle birşey paylaşılsa benim canımın çok çekipte yemeksepetinden alacağımı zannetmiyorum faydası olur orası ayrı tartışma konusu

Türkiye'de ilkleri gerçekleştireceğim projelerime yatırım ortakları arıyorum sanırım bu konu başlığından bahsediyorsun bu konu başlığını daha önce açmıştım.yanı farklı projelerimi yapılmayan şeyleri gerçeklertireceğim projeler için yatırım ortağı arıyorum. Bu konunun içersinde arkadaşlarımızla o kadar çok şey konuştuk ki konuyu takip eden arkadaşlara belki faydalı olur diye yazdığım bir fikri hangi amaçla niçin yazdığımı ifade etmeye çalıştım. Yani konu başlığıyla bunun hiçbir alakası yok:=) O başlıktaki projelerim geri dönüşüm ve marketlerde kullanılacak insan yaşamını kolaylaştıracak elektronik cihazlar üzerine. O yüzden benimle tartışıyorsunuz şuan