lostyazilim

Türkiye'de ilkleri gerçekleştireceğim projelerime yatırım ortakları arıyorum

29 Mesajlar 7.744 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

blueffect blueffect Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 29 / 89
  • Ticaret 2, (%100)

backstreetboy adlı üyeden alıntı

Beyin bedava=) Taşımaya devam et.

benim beyin de bedava sanırım :) okudum okudum anlamadım farklı olan şeyi e bu zaten yapılan bir şey değil mi ? Sizin projenizi farklı kılan şey nedir?

wmaraci
reklam

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

blueffect adlı üyeden alıntı

benim beyin de bedava sanırım :) okudum okudum anlamadım farklı olan şeyi e bu zaten yapılan bir şey değil mi ? Sizin projenizi farklı kılan şey nedir?

Criweb adlı üyeden alıntı

Hocam çok çelişkili konuşuyorsunuz bu dediğinizi geçtim büyük firmaları küçük twitter facebook takipçi uygulamaları bile yapıyor hatta 2-3 yıldan belkide daha fazladan beri kullanılıyor 2 saat boşuna yazı yazmışsınız.

Arkadaşlar ilk ve son kez söyleyeceğim yazılanların hepsini okuyun ondan sonra yorum yapın. Bu uygulamayı herkes yapabilir. orada sorun yok yemek sektorü ve gıda söktüründe nasıl gideceğini anlatmaya çalıştım. yazımda kullandığım şu cümleyi okuyun 'Ayrıca bu uygulamayı yemek sepeti üzerinde düşünmemin nedeni insanların yiyeceğe her zaman ihtiyaç duymasıdır. Normal bir e-ticaret sitesinde de siparişi yapan kişinin facebook profilinde plazma tv aldı yazması o kadar ilgi göstermez. Hem bütçeler uygun değildir hemde ihtiyaç olarak algılanmaz. Bu uygulamanın en güzel uygulanacağı alanının sizin web sitenizin olduğuna inanıyorum.'
Sipariş gerçekleştiğinde yoruma açık bir reklamın otomatik gönderilmesinden bahsediyorum .Herkes bu uygulamayı yapar o konuda hemfikiriz.
Yeni birşey icat ettim diye yazmadım. Hangi alanda nasıl kullanılıp ilgi çekeceğini fikrini vermek istedim

Criweb Criweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)

Arkadaşlar ilk ve son kez söyleyeceğim yazılanların hepsini okuyun ondan sonra yorum yapın. Bu uygulamayı herkes yapabilir. orada sorun yok yemek sektorü ve gıda söktüründe nasıl gideceğini anlatmaya çalıştım. yazımda kullandığım şu cümleyi okuyun 'Ayrıca bu uygulamayı yemek sepeti üzerinde düşünmemin nedeni insanların yiyeceğe her zaman ihtiyaç duymasıdır. Normal bir e-ticaret sitesinde de siparişi yapan kişinin facebook profilinde plazma tv aldı yazması o kadar ilgi göstermez. Hem bütçeler uygun değildir hemde ihtiyaç olarak algılanmaz. Bu uygulamanın en güzel uygulanacağı alanının sizin web sitenizin olduğuna inanıyorum.'
Sipariş gerçekleştiğinde yoruma açık bir reklamın otomatik gönderilmesinden bahsediyorum .Herkes bu uygulamayı yapar o konuda hemfikiriz.
Yeni birşey icat ettim diye yazmadım. Hangi alanda nasıl kullanılıp ilgi çekeceğini fikrini vermek istedim

Anlıyoruz oraya kadar herşeyi anladık lakin sizce bunu yemek sepeti düşünemediğinden mi yapmadı böyle birşeyi heleki 2013 de düşünmek pekte zor olmasa gerek.Yani konu başlığı aşırı iddialı olmamış mı ? Kaldı ki benim arkadaşımın profilinde böyle birşey paylaşılsa benim canımın çok çekipte yemeksepetinden alacağımı zannetmiyorum faydası olur orası ayrı tartışma konusu

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Anlıyoruz oraya kadar herşeyi anladık lakin sizce bunu yemek sepeti düşünemediğinden mi yapmadı böyle birşeyi heleki 2013 de düşünmek pekte zor olmasa gerek.Yani konu başlığı aşırı iddialı olmamış mı ? Kaldı ki benim arkadaşımın profilinde böyle birşey paylaşılsa benim canımın çok çekipte yemeksepetinden alacağımı zannetmiyorum faydası olur orası ayrı tartışma konusu

Türkiye'de ilkleri gerçekleştireceğim projelerime yatırım ortakları arıyorum sanırım bu konu başlığından bahsediyorsun bu konu başlığını daha önce açmıştım.yanı farklı projelerimi yapılmayan şeyleri gerçeklertireceğim projeler için yatırım ortağı arıyorum. Bu konunun içersinde arkadaşlarımızla o kadar çok şey konuştuk ki konuyu takip eden arkadaşlara belki faydalı olur diye yazdığım bir fikri hangi amaçla niçin yazdığımı ifade etmeye çalıştım. Yani konu başlığıyla bunun hiçbir alakası yok:=) O başlıktaki projelerim geri dönüşüm ve marketlerde kullanılacak insan yaşamını kolaylaştıracak elektronik cihazlar üzerine. O yüzden benimle tartışıyorsunuz şuan

wmaraci
wmaraci

Criweb Criweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 24 / 48
  • Ticaret 2, (%100)

Türkiye'de ilkleri gerçekleştireceğim projelerime yatırım ortakları arıyorum sanırım bu konu başlığından bahsediyorsun bu konu başlığını daha önce açmıştım.yanı farklı projelerimi yapılmayan şeyleri gerçeklertireceğim projeler için yatırım ortağı arıyorum. Bu konunun içersinde arkadaşlarımızla o kadar çok şey konuştuk ki konuyu takip eden arkadaşlara belki faydalı olur diye yazdığım bir fikri hangi amaçla niçin yazdığımı ifade etmeye çalıştım. Yani konu başlığıyla bunun hiçbir alakası yok:=) O başlıktaki projelerim geri dönüşüm ve marketlerde kullanılacak insan yaşamını kolaylaştıracak elektronik cihazlar üzerine. O yüzden benimle tartışıyorsunuz şuan

:) anladım hocam aslında konu başlığı ve yazılan mesajların içeriği böylesine doğal bir tepki vermemizi sağladı. Konu başlığı ilk sayfa ve son sayfadaki mesaj böyle olunca insan doğal olarak tartışma demiyelimde sorular sorabiliyor. Konu başlığı ile alakasız olan konuşmalar bir çok arkadaşın sizi yanlış anlamasını sağlamış bende dahil projelerinizde başarılar dilerim.

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

:) anladım hocam aslında konu başlığı ve yazılan mesajların içeriği böylesine doğal bir tepki vermemizi sağladı. Konu başlığı ilk sayfa ve son sayfadaki mesaj böyle olunca insan doğal olarak tartışma demiyelimde sorular sorabiliyor. Konu başlığı ile alakasız olan konuşmalar bir çok arkadaşın sizi yanlış anlamasını sağlamış bende dahil projelerinizde başarılar dilerim.

Teşekkür ederim hocam. bende bunun için özür mesajı yazacaktım arkadaşlara:=)) Sizin attığınız son mesajla durumu farkettim. Dedim kendi kendime niye herkes üzerime geliyor:)) Sayenizde olayı farkettik. Çok sağolun...
Criweb

kişi bu mesajı beğendi.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Bu işlerde yeniyseniz, dolandırılmaktan korkuyorsanız (benim de büyük projelerim var ve aynı sebepten korkuyorum) bir avukat tutarsınız.

Daha sonra büyük firmalara gidersiniz, randevu alır bu yatırım işini ciddi ciddi konuşursunuz. Tabi bundan önce avukatınıza danışır, hangi adımı atmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

Buradaki yatırımcıların bir çoğu sadece fikir öğrenmek için yatırım amacı güder. Fikri duyar "aa bu hiç tutmaz. Bir başka arkadaş da buna benzer fikir getirdi fakat maalesef ona da yatırım yapmadık" der olur biter. Yine yüz yüze görüşmüş olursunuz, ama bunu dediği anda siz yapmadan önce bu fikri hayata geçirir.

En iyisi işi sağlama almak, gidip büyük internet aktivitesi vs. yüksek olan firmalardan yatırım için araştırma yapmak ve her aşamada da avukata ya da bu işin ehli birilerine danışmak.

Düzenleme:
Yorumları okumadım gerçi ama sonlara doğru hararetlenmiş burası sanırım. :D

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Evet sonlara doğru baya bir gergindi ama yanlış anlama çözülünce tatlıya bağlandı durum:=)

cstasarim cstasarim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 11 / 14
  • Ticaret 2, (%50)
internette yeniyseniz projenizin başka bir sitede oldugunu görürseniz şaşırmayın :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al