Okumaya başladıktan sonra lütfen yarısında bırakmayın veya okumaya hiç başlamayın.
Arkadaşlar her gün yeni siteler açılıyor ama bunlardan sadece %1'i çok başarılı oluyor. Bunun sebebini ben birlik olmamasına dayandırıyorum.
Çok araştırdım internette henüz hiçbir yerde webmasterların tamamen birlikte oluşturduğu bir site yok.
Aklımda şöyle bir şey var; hepimiz birleşelim bir topluluk kuralım bütün paylaşımlarımızı da bu topluluğumuzda paylaşalım. Herkesin belirli bir adresciği olsun mesela "topluluksitesi.com/mmobiti" bu adreste tamamen kendisine ait paylaşımlarını yapsın ama ona gelen hit tüm siteye geliyormuş gibi kabul edilsin.
Ayrıca bu adresciğin sahibi mevcut sitesini bu adresciğe yönlendirsin.
Reklam gelirleri vb. tüm sitelerde ortak olsun ve bir havuzda biriktirilsin ay sonunda herkese bölünsün. Bu bölünme kim daha çok hit almış ona göre %'lik dilim olarak yapılabilir.
Fikir nasıl size bir sorayım dedim. Ha bir de bu iş için eminim ki çok sağlam bir sunucu gerekir çünkü 1 sunucuya yüzlerce mevcut siteyi yüklemekten bahsediyoruz. Bundan dolayı fikri ben buldum diye illaki benim hayata geçirmem gerekmiyor. Umarım aranızdan bu şekilde bir fikre güç yetirebilecek birisi çıkar da internette görülmemiş bir topluluğa imza atarız.
Not:Tüm bu anlattıklarım ütopya olabilir ama yine de fikir fikirdir, yorum yaparken saygı sevgi çerçevesinden çıkmayalım.