-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence işe başlama yönteminiz yanlış. Doğru başlamak işin yarısıdır. Bilgi ve tecrübe birikiminiz, ekibiniz hangi konu ya da konularda çok iyi ise o konuyla alakalı bir site açmanız lazım ki başarılı olabileseniz. Ha bunlar yoksa zaten kimseye birşey veremezsiniz. Sağdan soldan çalıntı alıntı içeriklerle bir yere varılmaz.
Sorunuz şöyle olmalıydı:
Şu konularda hatırı sayılır bilgi ve tecrübe birikimim var. Ekibimdeki arkadaşlarım da şu konularda oldukça iyi. Bu konularda bir blog, ticaret ya da forum sitesi açmak istiyorum. Sizce hangisi olmalı? Domain önerileriniz var mı?
Yanlışınız şu:
Domain şu. Bununla ne yapılır?
Bu yanlışa da ancak şöyle cevap verilebilir:
Domain adına göre iş yapılmaz. Bilgi ve tecrübe birikiminize uygun bir domainle işe başlayın.
Domaine göre site değil, siteye göre domain arayışına girin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
favicon. "
imageresize."
puan."
birimçevir."
banner."
metatag."
hesaplama."
ip."
cv."
pdf."
arama."
fiyat."
ürün."
araç."
tarife."
liste uzayıp gider. elinizdeki domaine buna benzer subdomainler açarak siteyi oldukça gelişmiş bir sihirbaz portal haline getirebilirsiniz üstelik bu tür sitelerde adsense de yayınlayabilirsiniz
Eqen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Bir hosting e bağla öyle açık dursun baktıkça kendini tatmin edersin ben öyle yapıyorum şahsen :) Ne kapatıyorum nede uğraşıyorum :)
Öğrenmeye geldik
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kurayım sana whmcs sistem + güzel bir tema başla satışa dönme bu işten on numara domain başka işlere çekmeye hiç gerek yok.Hatta beraber çalışalım sana yardımcı olurum.
pm at bir örnek gostereyım sana,hazır.