blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Ne yazık ki başıma çok üzücü bir olay geldi, geçenlerde web siteme ücretli editör aranıyor şeklinde bir konu başlığını hem wmaracı'nda hem de başka bir web master forum sitesinde açtım, buradan bir arkadaşla çalışmaya başladık çok dürüst çok çalışkan bir arkadaş işini ziyadesiyle yaptı.
Diğer forumdan biri daha konuyla ilgili çalışmak istediğini belirtti, ödemeleri günlük alırım dedi, ben başlığı açarken %100 içerik olması konusunda özellikle hassasiyetimi vurguladım mesajlaşırken de aynı şekilde bu hassasiyetimden bahsettim, mesajlarında gayet resmi profesyonelce cevaplar verdi ve ilk 10 yazısını girdi, okudum gerçekten %100 özgün içerik girmişti hemen ödemesini yaptım.
Sonra arkadaşa güvendim 3 gün arkası arkasına içerik girdi bu kadar hızlı girmesinden şüphelendim önce ama çok da sorun yapmamıştım, sonra girdiği yazılardan birini düzenlerken yazısında bir gariplik sezdim, yazının içerisinde çok fazla eski türkçe kelimeler vardı örneğin geniş yerine enli, o anda yerine lahza gibi kelimeler gördüm, işte zaten ne olduysa tam bu anda oldu;
Girdiği tüm yazıları tek tek açıp kontrol ettim, aman allahım başka bir kaynaktan olduğu gibi alıp sadece belli başlı kelimeleri değiştirmiş, içerik aynı paragrafların yapısı bile aynı.
Çok üzgünüm şu anda tek tek adamın girdiği yazıları düzeltiyor çok sinirlenirsem siliyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Graph
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
kendi işimi kendim yapardım bu alemde kimsenin ..... gerdeğe girilmez en temizi kendin yapıcaksın arkadaşım piyasa öyle bir noktaya geldiki millet 5 TL için adam dolandırıyor öyle lanet insanlar oldular çıktılar eskiden yoktu böyle şeyler adam dolandırıyosada 10 bin çarpıp gidiyodu 5 - 10 TL elini kirletmiyodu :) kişiliği bozuk insanlar ne diyebilirim
ayrıca sanada bir öneri özgün içeriiği takıntı olurcasına kafana takma.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben sizin yerinizde olsaydım bende sinirlenirdim ama hatayı kendimde arardım. taşıma suyla değirmen dönmez hesabı kendi yazılarımı kendim yazmak için uğraşırdım. zaten bu kadar özgün yazı yazan kişi niye sizin siteye gelsin yazsın kendi sitesinde yazı yazar kısa sürede bir numara olur.. o yüzden geçmişe sünger çekip hayatıma devam ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ben de bu konuda şüpheliyim hocam. Tek başına site olması iyi olmuyor. Adam gibi ekip lazım. Adam gibi ekip arkadaşı bulmak da çok zor. Ya tanıdığın biri olacak ya da ticareti çok iyi biri olacak. Üste arkadaşımda söylemiş 5 TL için yapmadıklarını bırakmazlar. Ki insana bu dokunuyor. Sen güveniyorsun sonra olana bak.
Tekrar geçmiş olsun hocam inşallah tekrar etmez bu olay