-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Telefon çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öneriniz için teşekkürler biraz fazla ısınıyor diye duydum ama xperia z alıcam sanırım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir süredir inceleme için misafirim. Güzel telefon ancak su geçirmezlik korumaları nedeniyle olsa gerek, ses ile ilgili ufak bir sorun var gibi geldi bana. Gerek müzik dinlerken, gerek birisiyle konuşurken kısık geliyor gibi. Ama genel olarak güzel. Tek elle kullanmak ekran büyüklüğünden dolayı genelde zor :) Isınma problemi ile karşılaşmadım hiç. Çok hafif bir ısınma oluyor, o da her akıllı telefonda olan birşey. Normal yani.
Şimdiden hayırlı olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım ama katlanıcaz :) o kadar özelliğe illaki bir kaç şey eksik kalmıştır :) Teşekkürler yorum için
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kimsenin dikkat etmediği ve çok sıkıntı olabilecek bir sorunu var bu ürünün. Xperia Z tamamen tümleşik üretilmiştir. Yani batarya telefona birleşik. Bütün aksamlar telefonun yan ve üst tarafından takılmaktadır. Sd kart, sim kart gibi. Batarya ömrü de tahmini olarak 1 yıl(Kullanıma göre değişiklik gösterebilir.) Bu yüzden telefonun bataryası öldüğünde garantiye göndermek zorunda kalınacaktır. Garanti süresi bittiğinde ise ücretle değişim olacaktır. Düşük bir ihtimalde olsa android sistemi olduğu için telefon donma yapabilir veya kilitlenebilir. Bu yüzden batarya çıkarma gibi bir durumla karşılaşırsak bunu yapmamız imkansız olacaktır. Bunlara dikkat etmenizi öneririm. Saygı ve hürmetler.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgilendiğiniz için teşekkürler dediklerinizi dikkate alıcam
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
boducx haklı.Android telefonlarda nadiren de olsa donma yaşanıyor ve böyle durumlarda tek yol bataryayı çıkartmak oluyor.Tavsiyem biraz daha bekleyip Galaxy S4 Active almanız.Galaxy S4'ün su geçirmeyen modeli.Xperia Z'den de çok daha iyi bana kalırsa.Ayrıca Sony cihazlarına güncelleme verme konusunda çok cimri.Pek çok donanımı yüksek cihaz android 4 yüzü göremedi henüz.
Bunları dikkate alın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim en iyisi ben biraz beklim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1.5 GHz işlemcili ve 2 GB RAM'a sahip yeni nesil bir cihazdan bahsediyoruz. Donma sorunu falan yaşamazsınız.