-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Xperia Z genel anlamda güzel telefon. Fakat ekranın TFT olması ve diğer telefonlara nazaran uzunluğunun biraz fazla olması + ekran hatlarının çok keskin olması beni bu telefondan vazgeçirmişti. Tabi ki zevk meselesi, herkesin zevki farklı. Bana daha çok hitap eden, bir çok özelliğinin diğer telefonlardan daha iyi olduğunu hissettiğim telefonu aldım. Aldıktan sonra da iyi ki almışım dedim. Dün htc one aldım çok memnunum. Yalnız biraz fazla ısınıyor, acaba aşırı sıcaklardan mı bilemiyorum. Havalar o kadar ısındıki gaziantep'te şu an mesela 34 derece :) Telefondan buna paralel olarak sanki biraz fazla ısınıyor. Eğer alırsan xperia z'yi şimdiden hayırlı olsun. S4'de düşünebilir hemen hemen aynı fiyat segmentinde. (ortalama)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Xperia Z nin düşmesini umuyorum 1.500 tl cıvarına duserse dusunmeden alırım aslında ama s4 felan daha yuksek mıktar 1.800 çok zor s4 u kaldıramam gıbı bıraz dusmesını beklım yaza kadar artık hangısı duserse onu alıcam sanırım :) xperia z guzel denılıyo ama arkadasların dedıgı gıbı batarya sorun gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iphone 5 ve blackbarry kullandım suanki telefonum note 2 üstüne telefon tanımam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Note II de almayı düşünüyordum bi ara Xperia z S4 gıbı telefonların fıyatları dusmezse onuda düşünebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
on numara telefon. incelediğimde çok iri olduğunu gördüm. alışma olayı var elbet ama başta bir önceki telefon küçük ebattaysa garipsenebilir. özellikleri de canavar gibi.
bu arada iphoneda da batarya tümleşik geliyor.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağol ilgilendiğin için biri diyor kötü biri iyi napsam bilemedim :D
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bazı arkadaşlar batarya konusuna takılmış. iphone 3gs kullanan birçok kişi hala aynı batarya ile devam ediyor. Z'nin bataryası için 1 yıl değil rahat 3, 4 yıl idare edebilecek düzeyde olduğu söyleniyor ki zaten 2 yıl garantisi var telefonun ücretsiz değişim yapıyor Sony. Ayrıca telefon kilitlendiği zaman kapatmak için ses açma tuşu ile telefonu açma tuşuna bastığınızda reset atıyor.
Xperia Z çok güzel telefon ama biraz büyük. Onun yerine SP'yi bekliyorum ben gayet şık ve yeterli donanıma sahip bir telefon bence. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.