Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam bunda wordpresslik bir durum yok. Her bir bilgi için özel alan oluşturursunuz. Sonrada tekil yazı şablonunda (single.php) de tablo içinde gösterirsiniz bunları.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ibolac adlı üyeden alıntı
Hocam bunda wordpresslik bir durum yok. Her bir bilgi için özel alan oluşturursunuz. Sonrada tekil yazı şablonunda (single.php) de tablo içinde gösterirsiniz bunları.
Ibolac senden Allah razı olsun en mantıklı cevabı sen verdin. Bana yukardaki örnek için yardımcı olurmusun.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Bu şekilde panelden yazıya özel alan ekleyeceksinz firmaadi diye. Yazı içinde de tabloda göstereceksin hocam. Zor bir şey değil. get_post_meta fonksiyonunu yanlış kullanmış olabilirimç
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ibolac adlı üyeden alıntı
Bu şekilde panelden yazıya özel alan ekleyeceksinz firmaadi diye. Yazı içinde de tabloda göstereceksin hocam. Zor bir şey değil. get_post_meta fonksiyonunu yanlış kullanmış olabilirimç
Teşekkürler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence pek herkesin işine yaraması için açılmış bir konu değil. ilaveten üslübun çok yanlış. bir kaç arkadaşa verdiğin cevaptn sonra sana yardım etmek isteyecek kişilerin olması gerçekten çok şaşırtıcı..
demekki yurdum insanı gerçekten bu giderli atarlı aşağılayıcı dilden anlıyormuş...
çöp olmasın konu bir tek bu yorumu yapıp bir daha konuya girmeyeceğim bile.
belkide isteyeceğiniz çoğu şey nette mevcut, bende biliyorumdur ancak o 2 3 cevabınızdan sonra kusura bkmayın ama html in yazılışını bile göstermek gelmez içimden.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
Bence pek herkesin işine yaraması için açılmış bir konu değil. ilaveten üslübun çok yanlış. bir kaç arkadaşa verdiğin cevaptn sonra sana yardım etmek isteyecek kişilerin olması gerçekten çok şaşırtıcı..
demekki yurdum insanı gerçekten bu giderli atarlı aşağılayıcı dilden anlıyormuş...
çöp olmasın konu bir tek bu yorumu yapıp bir daha konuya girmeyeceğim bile.
belkide isteyeceğiniz çoğu şey nette mevcut, bende biliyorumdur ancak o 2 3 cevabınızdan sonra kusura bkmayın ama html in yazılışını bile göstermek gelmez içimden.
Arkadaşlar bu ve önceki kimseye faydası olmasını istemeyen kişiler benim ilk yazdığıma bakarlarsa anlayacaklardır. Olayın üstüne olumsuz gittikleri için bu arkadaşlara ben olumsuz cevap verdim. Dikkat ederseniz de hala arkadaşlar diyorum. Çünkü burdaysak arkadaşız demektir.
Şimdi gelelim asıl konumuza istediğiniz kadar interneti araştırın bakalım buradanda yayınlayın linkleri. Özel alan resim ekleme haricinde hiçbirşey bulamayacağınızı göreceksiniz. Benim bahsettiğim resim özel alanı değil.
Ek Olarak:
Hasan Hüseyin adlı üyeden alıntı
Sanırım bu tarz bir görüntü istiyorsun.
Single.php
ID, 'Uyelik_Durumu', true); ?>
ID, 'Uyelik_Durumu', true) ) { ?>
|
|
|
|
CSS
.single_title { display: block; font-size: 1.1em; font-weight: normal; line-height: 15px; margin-bottom: 5px; padding: 0; position: relative; text-shadow: 0 1px 1px #CCCCCC; width: 609px;}.single_title table { border: 1px solid #9ABBC9; border-collapse: collapse; color: #333333;}.single_title td, th { border: 1px solid #9ABBC9; color: brown; padding: 4px 10px; vertical-align: middle;}.single_title div { background-color: #EFF0F1; color: #000000; display: block; font-family: "century gothic",sans-serif; vertical-align: top;}.single_title em { font-size: 0.8em;}
[COLOR=#000000][COLOR=#DD0000]Uyelik_Durumu [COLOR=Black]anahtarı ile bilgi girebilirsin.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Hasan Hüseyin kardeşim tam olarak istediğim buydu. Teşekkür ederim.
Ek Olarak: Hasan Hüseyin bey bu kısmın tekil yazı şablonunun neresinde çıkacağını nasıl ayarlayabiliriz. Ayrıca Üyelik durumu kısmında resim göstermek istesek ne gibi ilaveler yapmamız gerekir. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu içeriğinden sonra eklemek istiyorsanız the_content etiketinden sonra kullanmanız lazım, tamamiyle sizin görüşünüze kalmış birşey.
Üyelik Durumu yazısının olduğu yerde mi resim göstermek istiyorsunuz yoksa yanındaki tabloda yer alan hazırlanıyor kısmında mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hasan Hüseyin adlı üyeden alıntı
Konu içeriğinden sonra eklemek istiyorsanız the_content etiketinden sonra kullanmanız lazım, tamamiyle sizin görüşünüze kalmış birşey.
Üyelik Durumu yazısının olduğu yerde mi resim göstermek istiyorsunuz yoksa yanındaki tabloda yer alan hazırlanıyor kısmında mı ?
Üyelik durumunu iletişimde telefon veya fax yazmadan direk resim olarak göstermek istediğimizi farzedersek.