Umitoloji adlı üyeden alıntı

Filmleri aldığın sitelerdeki film konularının silinmesi çok zor silinse bile filme birşey olmaz hiç kimse filmleri kendi serverına yüklemez o eklediğin filmlerin embed yada iframe kodları var sen bot ile yada elle onları alıp sitene ekleyebilirsin yani eklediğin filmler aslında youtube,facebook gibi video paylaşımı yapabilecek yüklenebilecek yerlerde saklanıyor nasıl silinir yada telif hakkından dolayı yüklenen yer siler yada filmleri oraya yükleyen adam sitelerini kapatırsa uyuzluğuna siler. İnternetin süper hızlıysa film indirme sitelerinden filmleri indirip kendi adını yazarak yüklersen buda sana avantaj sağlar.


Yok şu anlamda sordum hedef sitelerden çektigim filmlerin içeriklerini değiştirsem bu yararıma olur dimi ? yoksa hiç uğraşmıyım mı ? birde bildiğim kadarı ile Sunucuya film yüklemek barındırmak yasak diye biliyorum ?

Ek Olarak: Birde arkadaşlar bu reklam olayını nasıl yapıyım adsense reklamlarını kaldırayım mı ? Yardımcı olurmusunuz hangi reklamları ekliyim gelirleri tık başına ne kadar verirler ?