-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar...
Web portalıma ilişkin haberlerimi paylaştığım, tamamen organik bir müzik sayfam vardı. Sayfanın like sayısını artırmak için Facebook'a sayfayı tanıtıcı reklam da veriyorduk.
Geçtiğimiz günlerde sayfamızda bugüne kadar hiçbir yanlışa sapmadığımız halde spam iletiye yer verdiğimiz gerekçesiyle sayfamız kapandı. Kapandığında 60K izleyicisi vardı. İtiraz hakkımızın saklı olduğu belirtildi ama hiçbir yanıt gelmedi.
Yabancı forumlardan sonradan öğrendik ki sayfamızın linkiyle reklam vermemiz bir hataymış. Facebook eninde sonunda spam olarak işaretleyip kapatıyormuş. Siz siz olun Facebook reklamı verecekseniz dahi web portalınızın direkt linkini verin, asla Facebook sayfa linkinizi paylaşmayın....
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben 32k sayfanın yaklaşık 1 yıldır reklamını aralıklarla vermekteyim ve bir sorunla karşılaşmadım...
Sizin durum ne oldu da böyle oldu bilmem ama yazık olmuş sayfaya.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benim anlamadığım adam ister sayfasının ister sitesinin reklamını verir. facebook buna niye spam muamelesi yapıyor ki acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Facebook kendi reklam şirketi varken, kendi reklam yapması varken kendi para kazanmasi varken neden bunu sayfa sahiplerine yetirsin ki demi? senin 2. bir eksinden müzik sayfan olması belkide zamanında benmde 100 k üzerinde bir müzk sayfam vardi ve müzik iceriği yuzunden kapatıldı.. Son dönemde facebookta video paylasimi pek tutmaz oldu diye dusunuyorum..