lostyazilim
tr.link

Steam Türkiye Forumu

35 Mesajlar 7.668 Okunma
acebozum
tr.link

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
    • Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

nexus38 adlı üyeden alıntı

Steam'ı aktif olarak kullanıyorum ve projeniz hakkında destek verebileceğim konularda yardıma açığım.

İyi forumlar,
    Nexus38.

Dünden beri bilgisayar sıkıntısı çekiyorum bu gün bilgisayarımı garantiye verdim forumu mybb olarak açmaya karar verdim ilerleyen dönemlerde paralı bir sisteme geçmeyi düşünebilirim forum taslağı oluştuktan sonra sizinle iletişime geçmek isterim.

Teşekkürler :)

wmaraci
    reklam

rankend rankend barankaraboga.com Kullanıcı
    • Üyelik 10.12.2011
    • Yaş/Cinsiyet 27 / E
    • Meslek Bilgisayar Müh. Adayı
    • Konum Muğla
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 207
    • Beğeniler 20 / 38
    • Ticaret 2, (%100)
    Hocam mybbde sıkıntı çekebilirsin diye düsünüyorum. Ip.board veya vb kur derim. Tasarim acisindan zenginler mybb forumlarinda aktif kullanici fazla olmuyor. Ben gecmeyi dusunuyorum ip.boarda

barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi

• Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

rankend adlı üyeden alıntı

Hocam mybbde sıkıntı çekebilirsin diye düsünüyorum. Ip.board veya vb kur derim. Tasarim acisindan zenginler mybb forumlarinda aktif kullanici fazla olmuyor. Ben gecmeyi dusunuyorum ip.boarda

Maddi olarak şuanda el verişli değilim. Eğer ücretli yazılım ile başlarsam site açılış zamanı uzar ustam.

Forum yazılımı ücretsiz diye aktif kullanıcı neden olmuyor? :confused:

StRonK StRonK Öğrenci Kullanıcı
    • Üyelik 09.07.2012
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Bursa
    • Ad Soyad E** A**
    • Mesajlar 114
    • Beğeniler 80 / 28
    • Ticaret 1, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Maddi olarak şuanda el verişli değilim. Eğer ücretli yazılım ile başlarsam site açılış zamanı uzar ustam.

Forum yazılımı ücretsiz diye aktif kullanıcı neden olmuyor? :confused:

benim sana tavsiyem önce mybb kur(yada kullanmayı bildiğin yazılımı) sonra ücretli yazılıma geç, çoğu scriptte import özelliği var zaten forumu taşımada sıkıntı çekmezsin ilerde alacağın script olarak tavsiyem de xenforo olur full ajax kullanımı kolay... ve vb+ipb yi ezer geçer.
    ek olarak ücretli ücretsiz fark etmez üye aradığını sitende buluyorsa ayrıntılara takılmaz
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
    Şener Şen
    wmaraci
    wmaraci

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
    • Üyelik 25.07.2012
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Kayseri
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 476
    • Beğeniler 45 / 124
    • Ticaret 1, (%100)
    Sorun acisindan degil iyi bir ortam olusturulursa sohbet olur sicak firsatlar olur donanimhaberdeki ahaliyi toplar geliriz :D
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

ChuckBartowsKi

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 08.07.2011
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek Tasarımcı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad V** Ö**
    • Mesajlar 677
    • Beğeniler 58 / 418
    • Ticaret 1, (%100)
    "Hayır, gerek yok." diyenlerin sayısı baya yüksek olduğuna göre bu proje tutar. İyi şanslar.
    shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

• Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Sorun acisindan degil iyi bir ortam olusturulursa sohbet olur sicak firsatlar olur donanimhaberdeki ahaliyi toplar geliriz :D

O ortam anca dh'de olur hocam, o seviyeye yükselebilen bir forum yok şuan :D

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

"Hayır, gerek yok." diyenlerin sayısı baya yüksek olduğuna göre bu proje tutar. İyi şanslar.
    Koltuktan düştüm :D

Tikkafali Tikkafali Kabul Edilmedi Kabul Edilmedi
    • Üyelik 17.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 37 / E
    • Meslek Elektronik
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 822
    • Beğeniler 16 / 188
    • Ticaret 0, (%0)
    Burada bu proje yi paylaşman veya destek aramanız ve mybb tabanlı kurmanız zaten bu işi başladan bitiriyor point blank oyunu var belirttiğiniz gibi site içerisinde çekilişler ve kampanya lar düzenliyor bir Türkiye ekibi var ve oyun site bir arada yürütüyorlar siz sadece kendi başınıza mybb forum kurarak dünya çapında daki bir platformun Türkiye distribütörü olmayı hedefliyorsunuz :) öncelikle steam ın ofisini bir ziyaret edin İşbirliği yapın anlasın özel bir forum sistemi kurun bu iş için ne gerekiyorsa çaba gösterin ama sağlam bir sistem ve ekibimiz olsun şirketle 24 saat iletişim halinde olalım yoksa ücretsiz bir yazılım (mybb) farklı yerlerden bir ekip (buradan arkadaşlar) ve sunucu ve hosting i söylememissiniz sağlam bir alt yapı lazım :( yada belirttiğiniz gibi gireceksiniz bu işe uğraştığıniz vakti blogger a harcayın daha çabuk köşeyi dönersiniz birseyler elinizde ise (domain gibi) bunu yatırım amaçlı bakın (adsense reklamları ) amaçlı olmasın

• Üyelik 03.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Biyolog
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad D** K**
    • Mesajlar 1703
    • Beğeniler 659 / 509
    • Ticaret 9, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

Burada bu proje yi paylaşman veya destek aramanız ve mybb tabanlı kurmanız zaten bu işi başladan bitiriyor point blank oyunu var belirttiğiniz gibi site içerisinde çekilişler ve kampanya lar düzenliyor bir Türkiye ekibi var ve oyun site bir arada yürütüyorlar siz sadece kendi başınıza mybb forum kurarak dünya çapında daki bir platformun Türkiye distribütörü olmayı hedefliyorsunuz :) öncelikle steam ın ofisini bir ziyaret edin İşbirliği yapın anlasın özel bir forum sistemi kurun bu iş için ne gerekiyorsa çaba gösterin ama sağlam bir sistem ve ekibimiz olsun şirketle 24 saat iletişim halinde olalım yoksa ücretsiz bir yazılım (mybb) farklı yerlerden bir ekip (buradan arkadaşlar) ve sunucu ve hosting i söylememissiniz sağlam bir alt yapı lazım :( yada belirttiğiniz gibi gireceksiniz bu işe uğraştığıniz vakti blogger a harcayın daha çabuk köşeyi dönersiniz birseyler elinizde ise (domain gibi) bunu yatırım amaçlı bakın (adsense reklamları ) amaçlı olmasın

Mybb'ye bu kadar ön yargılı kişi olması beni şaşırttı doğrusu :confused: Ben herhangi bir platformun TR distribütörü olmayı hedeflemiyorum steam oyunlarıyla herhangi bir alakamız olmayacaktır. Oyunlar yine steam üzerinden oynanacaktır. Steamin bir ofisi mi var? Bunu ilk defa sizden duydum? Bunu bir fan club olarak görün lütfen 24 saat iletişimde olmak neden? Zaten steam kendi çıkardığı yenilikleri haberleri kendi platformu üzerinden insanlara sunuyor. Bu yenilikleri Türkiyeye anlatmak olacaktır bizim görevimiz. Sadece "forum" sitesinin bir sunucuya ihtiyacı olacağını düşünmüyorum? Siz sanırım steam oyunlarını Türkiyede oynatacağımızı falan düşündünüz? World of Warcraft'ın Türkwow'u gibi? (yasal değil ama olsun:p)

Tikkafali Tikkafali Kabul Edilmedi Kabul Edilmedi
    • Üyelik 17.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 37 / E
    • Meslek Elektronik
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 822
    • Beğeniler 16 / 188
    • Ticaret 0, (%0)

shateiel adlı üyeden alıntı

Mybb'ye bu kadar ön yargılı kişi olması beni şaşırttı doğrusu :confused: Ben herhangi bir platformun TR distribütörü olmayı hedeflemiyorum steam oyunlarıyla herhangi bir alakamız olmayacaktır. Oyunlar yine steam üzerinden oynanacaktır. Steamin bir ofisi mi var? Bunu ilk defa sizden duydum? Bunu bir fan club olarak görün lütfen 24 saat iletişimde olmak neden? Zaten steam kendi çıkardığı yenilikleri haberleri kendi platformu üzerinden insanlara sunuyor. Bu yenilikleri Türkiyeye anlatmak olacaktır bizim görevimiz. Sadece "forum" sitesinin bir sunucuya ihtiyacı olacağını düşünmüyorum? Siz sanırım steam oyunlarını Türkiyede oynatacağımızı falan düşündünüz? World of Warcraft'ın Türkwow'u gibi? (yasal değil ama olsun:p)

Boşverin aynen bu şekilde ayrıca mybb ye önyargılı yaklaşan biri değilim ayrıca

Valve yede bir mail ativerin biz Türkiye paylaşım platformu yuz die ve tabi

Valve ofisinde bir göz atın http://officesnapshots.com/2012/03/05/the-valve-offices/

Başta kampanya düzenleyeceğinizi belirtmişiniz bu da valve den habersiz yasal olur heralde sonra da amacınız da değişik oldu galiba yenilikleri tanıtmak oldu ama olsun buda yasal

Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al