rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam mybbde sıkıntı çekebilirsin diye düsünüyorum. Ip.board veya vb kur derim. Tasarim acisindan zenginler mybb forumlarinda aktif kullanici fazla olmuyor. Ben gecmeyi dusunuyorum ip.boarda
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
shateiel adlı üyeden alıntı
Maddi olarak şuanda el verişli değilim. Eğer ücretli yazılım ile başlarsam site açılış zamanı uzar ustam.
Forum yazılımı ücretsiz diye aktif kullanıcı neden olmuyor? :confused:
benim sana tavsiyem önce mybb kur(yada kullanmayı bildiğin yazılımı) sonra ücretli yazılıma geç, çoğu scriptte import özelliği var zaten forumu taşımada sıkıntı çekmezsin ilerde alacağın script olarak tavsiyem de xenforo olur full ajax kullanımı kolay... ve vb+ipb yi ezer geçer.
ek olarak ücretli ücretsiz fark etmez üye aradığını sitende buluyorsa ayrıntılara takılmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
2 Dakika Adam Ol Desem "Kaç Dakikam Kaldı"diye Soracak İnsanlar Var...
Şener Şen
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorun acisindan degil iyi bir ortam olusturulursa sohbet olur sicak firsatlar olur donanimhaberdeki ahaliyi toplar geliriz :D
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Hayır, gerek yok." diyenlerin sayısı baya yüksek olduğuna göre bu proje tutar. İyi şanslar.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada bu proje yi paylaşman veya destek aramanız ve mybb tabanlı kurmanız zaten bu işi başladan bitiriyor point blank oyunu var belirttiğiniz gibi site içerisinde çekilişler ve kampanya lar düzenliyor bir Türkiye ekibi var ve oyun site bir arada yürütüyorlar siz sadece kendi başınıza mybb forum kurarak dünya çapında daki bir platformun Türkiye distribütörü olmayı hedefliyorsunuz :) öncelikle steam ın ofisini bir ziyaret edin İşbirliği yapın anlasın özel bir forum sistemi kurun bu iş için ne gerekiyorsa çaba gösterin ama sağlam bir sistem ve ekibimiz olsun şirketle 24 saat iletişim halinde olalım yoksa ücretsiz bir yazılım (mybb) farklı yerlerden bir ekip (buradan arkadaşlar) ve sunucu ve hosting i söylememissiniz sağlam bir alt yapı lazım :( yada belirttiğiniz gibi gireceksiniz bu işe uğraştığıniz vakti blogger a harcayın daha çabuk köşeyi dönersiniz birseyler elinizde ise (domain gibi) bunu yatırım amaçlı bakın (adsense reklamları ) amaçlı olmasın