hocam sorun sizde galiba ben onun dışında viewlike.us'dada görüntüledim herhangi bir sorun göremedim.Çerezleri ve bütün tarayıcı verilerini silin.Belki site önbelleğe alınmış olabilir.
Teşekkürler ancak sorun bilgisayar, browser ve internet hattından kaynaklanmıyor, yukarıda da belirttiğim gibi siteyi şehrin farklı bölgelerinde farklı internet kafelerinde farklı bilgisayar ve opera,crome,mozilla,internet explorer gibi pek çok tarayıcısında denedik. Ancak site her yerde bu şekilde tam yüklenmeden donup kalıyor.
Ek Olarak:
hocam sorun sizde galiba ben onun dışında viewlike.us'dada görüntüledim herhangi bir sorun göremedim.Çerezleri ve bütün tarayıcı verilerini silin.Belki site önbelleğe alınmış olabilir.
Mesajınız üzerine bende viewlike.us dan siteye baktım ama şu an viewlike.us da da ben siteyi göremiyorum yani oradan baktığımda da site eksik açılıyor şu an.
Ek Olarak: Arkadaşlar şu an itibari ile site gayet normal çalışmakta kendi kendine düzeldi sorunun servis sağlayıcısından kaynaklandığını tahmin etmekteyim . Site üzerinde hiç bir değişiklik veya düzeltme yapmadım sorun kendiliğinden düzeldi şu an için siteye gayet normal erişebiliyorum ayrıca diğer bilgisayarlarda da sorun ortadan kalktı. Umarım aynı sıkıntı tekrarlanmaz. Şimdilik hala diken üstündeyim.