-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar dün itibariyle S4 aldım ve daha hiç açmadım kutusunda olduğu gibi duruyor, sizce kartımı takıp olduğu gibi kullanmalı mıyım yoksa yazım güncelleme, yeni versiyon gibi bir durum söz konusu mu ? Onları mı yüklemeliyim ? Android işletim sistemli telefonların yabancısıyım ilk defa kullanacağım. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam hattınızı takın, zaten size bir kurulum ekranı gelecektir gerekli bilgileri yazdıktan sonra ileri diyeceksiniz saat ve tarih ayarlama gibi ayarlar çıkacaktır, onları ayarlayacaksınız, eğer yeni bir android güncelemesi geldiğinde zaten telefonun bilgi haznesine mesaj gelecektir... Yani kutuda canım aleti bekletmeyin ;) Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Galaxy S4 bildiğim kadarıyla son android sürümüyle piyasaya sunuldu.Ayrıca bir güncelleme gelirse Pozoyun'un da dediği gibi statusbar da bildirim görünür.Cihazı kutudan çıkartın ve dilediğiniz gibi oyun,uygulama vs yükleyerek doya doya kullanın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam ilk açtığınızda yazılım güncelleme geliyor herhangi bir sorun yok direkt kartı tak kullan ben aldığımda öyle yaptım kartı taktım güncelledim herhangi bi silinme eksilme söz konusu olmuyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Kutuyu açtığında güncelleme geliyor arkasından 1 güncelleme daha çıktı kies aracılığıyla yaparsanız cihazın kendini kapatma hatası var onun çözümü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bende aynısını yaptım telefon kapanıyordu donduğu zaman aradım samsung müşteri hizmetlerini kies aracılığıyla güncelleme yaparsanız düzelir dediler. Öyle yaptım düzeldi ama ben cihazı alalı 2 ayı geçti seninki son güncellemeyle birlikte gelmiş olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.