lostyazilim
tr.link

Sitemin parasal değeri

18 Mesajlar 2.695 Okunma
acebozum
tr.link

csnv5353 csnv5353 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

İllegale nasıl bakılmaz =) Siteyi alacak kişi başının belaya girmesinden çekinir. Teknoloji sitesine google adwords dahil bütün reklam formatlarını koyabilirsin ama film sitesine koyamazsın.

Teknoloji sitesinin mahkeme kararı ile kapanma ihtimali yüzde 1'ken, film sitesinin kapanma ihtimali yüzde 80 hatta yüzde 90'dır.

Ben 5 sene film işi yaptım. O yüzden film işlerini çok iyi bilirim. Film sitelerindeki filmler download ise bir kaç ayda linkler silinir, online izleme ise yüklenilen site ya kaldırır yada site bir süre sonra kapanır. Fakat teknoloji sitesinde bu tarz dertler yoktur.

Tüm bu saydığım ve daha sayabileceğim onlarca durum 1.600 hitli bir teknoloji sitesini, 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerli yapar.

Ayrıca benim karşılaştırmam hit üzerindendi. Yani 1.600 hitli bir teknoloji sitesi, yine 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerlidir diyorum. Hit bazlı konuştuğun zaman aranma ve benzeri durumları göz ardı etmen gerek.

Hepsini geçtim benim 1 ayda, günde 18 saatte sıfırdan kodladığım siteyi değerlendirdiğimde 132 lira değer biçti. Fakat o siteyi 5 bin liradan aşağı yapacak kişi bulmak zor. Demek istediğim bir sitenin asıl değeri sadece hite yada hit benzeri durumlara bakılarak anlaşılmaz.

doğrudur hocam fakat demek istediğim şudur film izle de 1. sırada olan bir siteyle teknoloji kelımesınde 1. sırada olan veya android ne dersenız artık film sitesine yetişemez bence bu değerini arttırır adwords reklamlarına gerek kalmaz,yerli film eklemedıkten sonra mahkeme falan birşey olmaz

elektronikssl
reklam

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

csnv5353 adlı üyeden alıntı

doğrudur hocam fakat demek istediğim şudur film izle de 1. sırada olan bir siteyle teknoloji kelımesınde 1. sırada olan veya android ne dersenız artık film sitesine yetişemez bence bu değerini arttırır adwords reklamlarına gerek kalmaz,yerli film eklemedıkten sonra mahkeme falan birşey olmaz

Güzel kardeşim anlaşamadığımız nokta şu:
Ben hit bazlı konuşuyorum, sen sıralama bazlı konuşuyorsun. Tabikide film izle kelimesinde 1. sırada olmak, teknoloji kelimesinde 1. sıradan olmaktan daha iyidir. Çünkü teknoloji ile ilgilenen 5 milyon kişi varsa, filmle ilgilenen 50 milyon kişi var.

Fakat ben teknoloji ve film sitesinin hitlerinin aynı olması durumunda teknoloji sitesinin daha avantajlı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Google sıralaması bazında konuşmuyorum. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir =)

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Çok saçma o site fiyatı belirleme şeysi takma onu :)

Selamunaleyküm.

mexev9 mexev9 PDR Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Rehber Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1133
  • Beğeniler 447 / 171
  • Ticaret 20, (%100)

iyi bir yerde olan film sitesi büyük paralar eder bence illegal ws. bakılmaz bunlara.

öyle düşünmemek gerekir hocam.Film sitesinin yarına kapanma riski var.Artık devlet çok önem veriyor bu konulara.Film sitesi olan oh bugünde adresime ihtarname gelmedi diye şükür etmeli.

wmaraci
wmaraci

csnv5353 csnv5353 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 47 / 99
  • Ticaret 37, (%86)

oyunrafi adlı üyeden alıntı

öyle düşünmemek gerekir hocam.Film sitesinin yarına kapanma riski var.Artık devlet çok önem veriyor bu konulara.Film sitesi olan oh bugünde adresime ihtarname gelmedi diye şükür etmeli.

haklısınız hocam yerli film ekledıkten sonra sıkıntı olmaz arkadaşın dediği gibi teknoloji ilgilenen 500 bin olsa film le ilgilenen 5 milyondur bence bu yeterlidir arkadaşın demek istediğini anladım o konuda haklsınız benım vurgulamak istediğim budur
oyunrafi : bu arada site güzel olmuş kardeşim başarılar benımde çorbada tuzum olması güzel :)

mexev9 mexev9 PDR Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Rehber Öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1133
  • Beğeniler 447 / 171
  • Ticaret 20, (%100)

oyunrafi : bu arada site güzel olmuş kardeşim başarılar benımde çorbada tuzum olması güzel :)

teşekkür ederim :)

Jengawer Jengawer Tıp Öğrencisi E-Mail Onaysız
  • Üyelik 20.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Tıp Öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 20, (%100)

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

hocam yine iyi vermiş bkz:
bu site bu parayı hakediyor mu?

Türkiye'de 57. sırada olan bir siteden bahsediyoruz. Sitenin fiyatı genelde 12 yada 24 aylık reklam gelirine göre belirleniyor. Bence gayet normal bir fiyat ki WMAracı tescilli bir marka.

Ottoo Ottoo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Editörlük
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam parasal degeri ölçmede içerik, pr ve alexa önemli fakat forum siteleri aşırı pahalı çıkıyor her gün binlerce konu açıldıgından dolayı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al