-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Özellikle son günlerde sıkça rastgeldiğim, benim gibi düşünüp de günah keçisi ilan edilmekten korkan çokça arkadaşın dile getiremediği, grafik tasarım kategorisine açılan temam nasıl olmuş, yeni çizdiğim tasarım nasıl diyen arkadaşlara bir eleştiri yapmak istiyorum.
Grafik tasarım kategorisine bir giriyorum baştan sona kadar bu tarz konular var. Fazlasıyla sıkmaya başladı bu konular. Yahu arkadaş hiç mi sitelerde dolaşmıyorsun, hiç mi sevilen tasarımlara bakmıyorsun? Hadi onu da geçtim tasarımı bitirdikten sonra hiç mi bakmıyorsun acaba nasıl olmuş diye. Öyle tasarımlar var ki küçücük çocuklar bile vasat olduğunu bilir. Ama adam çekinmeden konu açıyor tasarımım nasıl olmuş diye. Renk uyumu sıfır, font boyutları deve gibi, düzen desen zaten yok. Beceremiyorsan zorlamaya gerek yok.
Bazı arkadaşlarda konu altına yorum yazıyor, güzel olmuş, fena değil vs. Hiç samimi bulmuyorum. Vasat bir tasarıma güzel olmuş demek tasarımı çizen arkadaş için de kötü sonuçlar doğuracaktır.
Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Olmuyorsa zorlamayın. Konu açmadan gerekirse 10 defa bakın çizdiğiniz tasarıma. Başka tasarımlarla karşılaştırın. Eksiklerinizi kendiniz bulun önce.
33 kişi bu mesajı beğendi.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hay ağzına sağlık be abi. Bazıları gösteriş & bazıları da konu açılsın da nasıl açılırsa açılsın havasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
İsmail abiye harfi harfine katılıyorum... Çok doğru demişsin abi. Görmeden bakmadan karşılaştırma yapmadan direkt olarak açıyorlar Grafik Tasarım kategorisi kirleniyor..
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Aslında arkadaşlar çalışma yaparken konu açmalarının sebebi kendinin göremeyip başakarının gördügü eksikleri gidermek.
Böyle bir konu açıldıgında vasat kötü gibi kavramları kullanmak iyi olmaz onun yerine şöyle yapsanız veya surası bu renk olsa gibi daha hafif usluplar kullanmak iyi olur.
Bende tasarım bitmeden konu açtım arkadaşlar bana bir çok yeri degiştirmem konusunda uyardı bende tavsiyeleri dinleyip degiştirdim.
Anlamadıgım bunun neresi yanlış isterseniz nasıl konu açacagımızı siz belirleyin olmaz mı
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yakında bi background birde merhaba dünya yazıp konu açan adama çok güzel olmuş kardeşim wp giydirirsen kullanırız diyecekler diye korkuyorum.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ama onlarında biyerden başlaması gerekiyor. öneri alarak geliştirecekler kendilerini
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda haklısın ama alt kısımlarına kötü yorum atarakta umutlarını kırmamak lazım ülkemizde geliştirici işleriyle uğraşan bir hayli az kişi var basit bir tema dan başlayarak ve bizlerden fikir alarak yol katetmeleri bence daha iyi olur baştan umutlarını yitirmelerine sebeb olursak belkide tasarım veya geliştirme işini bırakacak makalene katılıyorum tasarım yapanlarında bu konuda daha dikkatli olmaları gerekmektedir