lostyazilim
tr.link

ifşa ediyoruz. (BE) / 2

31 Mesajlar 5.694 Okunma
lstbozum
tr.link

googleseo googleseo SEO, basittir. Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Google Optimization
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Dediğinizi yaptım; girdim Facebook sayfasına ve resmi sitesine, gördüğüm tek şey süslenmiş cümlelerdi.

Mesela şu cümleden bir şey anlamadım;

Dünyanın hangi muazzam gücünden bahsediyorsunuz ?
Sevgiyi nasıl tekrar kazandıracaksınız ?
En önemlisi sizin lügatınızda sevginin tanımı nedir ?

Öncelikle ben ekip üyesi değilim. Sadece destekler nitelikte onların paylaşımlarını sunuyorum.

Süslenmiş cümleler görebilirsiniz. Sıradan olmadıklarını ve sıradanlığa karşı olduklarını ifade eder bir yaklaşımları var.
Dünya'nın muazzam gücü derken, yaratılışta yer alan Sevgi'den bahsetmekteler.
Herşeyin Sevgi ile varolduğunu ve Sevgi yoksunlaştıkça kötümserliklerin, en önemlisi ise önyargıların kabardığını dile getiriyorlar.

Şu anda öyle değil mi zaten?
Bence yargılamadan önce ne yapacaklarını görelim ve ne yapmak istediklerini anlamaya çalışalım.

wmaraci
reklam

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

googleseo adlı üyeden alıntı

Öncelikle ben ekip üyesi değilim. Sadece destekler nitelikte onların paylaşımlarını sunuyorum.

Süslenmiş cümleler görebilirsiniz. Sıradan olmadıklarını ve sıradanlığa karşı olduklarını ifade eder bir yaklaşımları var.
Dünya'nın muazzam gücü derken, yaratılışta yer alan Sevgi'den bahsetmekteler.
Herşeyin Sevgi ile varolduğunu ve Sevgi yoksunlaştıkça kötümserliklerin, en önemlisi ise önyargıların kabardığını dile getiriyorlar.

Şu anda öyle değil mi zaten?
Bence yargılamadan önce ne yapacaklarını görelim ve ne yapmak istediklerini anlamaya çalışalım.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, sıradan olmadığını söyleyen herkes sıradandır.
Bana Adnan Oktar felsefesini anımsattı. Mehdi tarzı şeylerin tasvirlerini anlatırken adam kendini tanıtıyor zannedersin. O tarz bir yaklaşımları var sayabiliriz.

Sevgi önemlidir. Fakat sadece bir yere kadar önemli. Sadece sevgi ile bir şey başarılamaz. Canlıların hayatta kalması için "uyumluluk" gerekir. Sevgi, güç, nefret, kibir vb. her şey olmalıdır. Sadece sevginin varolduğu bir dünya yaratılamaz. Hayalden öteye gitmez, yaratılsa da sıkar. İnsanoğlunun temel doğası değişim üzerinedir. Elbette bir gün dünyada sevgi oranı diğer duygulardan fazla olabilir. Olamaz demiyorum, ama doğasındaki değişim|evrim|gelişim gereği nefret etmeye başlar. Hatta sevgiden nefret etmeye başlar.

Açıkçası bunların amacını reklamdan başka bir şey olarak görmüyorum.
Bazı olaylarda çok önyargılıyım. Bu tarz şeyler bunun başında geliyor.

Bu dünya bu zamana kadar sevgi ile yaşamadı. Her zaman değişim geçirdi.
googleseo

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Öncelikle şunu söylemeliyim ki, sıradan olmadığını söyleyen herkes sıradandır.
Bana Adnan Oktar felsefesini anımsattı. Mehdi tarzı şeylerin tasvirlerini anlatırken adam kendini tanıtıyor zannedersin. O tarz bir yaklaşımları var sayabiliriz.

Sevgi önemlidir. Fakat sadece bir yere kadar önemli. Sadece sevgi ile bir şey başarılamaz. Canlıların hayatta kalması için "uyumluluk" gerekir. Sevgi, güç, nefret, kibir vb. her şey olmalıdır. Sadece sevginin varolduğu bir dünya yaratılamaz. Hayalden öteye gitmez, yaratılsa da sıkar. İnsanoğlunun temel doğası değişim üzerinedir. Elbette bir gün dünyada sevgi oranı diğer duygulardan fazla olabilir. Olamaz demiyorum, ama doğasındaki değişim|evrim|gelişim gereği nefret etmeye başlar. Hatta sevgiden nefret etmeye başlar.

Açıkçası bunların amacını reklamdan başka bir şey olarak görmüyorum.
Bazı olaylarda çok önyargılıyım. Bu tarz şeyler bunun başında geliyor.

Bu dünya bu zamana kadar sevgi ile yaşamadı. Her zaman değişim geçirdi.

Yorumlarınızın haklı noktalarına katılıyorum :)
Dünya'da herşey Sevgi ile yaratıldı. Bu kuramı gerçek kılan, dehaların ve bir yaratıcıya inanmayanların bile doğasında vardı.
BE'nin sürekli araştırmalar içerisinde olduğuna inanıyorum.
Çünkü ekiplerinde dünya'nın dört bir yanından iyi terapist ve psikologlar yer alıyor. Bununla da kalmıyor her telden insan var.
Destekleyenleride oldukça iyi.
Önemli olan insanoğlunun faydasına ve onu mutlu edebilecek aktivitelerde bulunmak değil mi?
Bence anlayışla karşılayalım.

İlk reklam filmini izleyin.

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

googleseo adlı üyeden alıntı

Beyni'nin ne kadar dar düşünce realizminde olduğu açıkca belli :)
Seni böylesine bir düşünce yetisine zorladıkları için onları tebrik ediyorum.
Adamlar bilmiyor mu direk açıklamayı. Bilerek bu şekilde yaklaşım sunuyorlar.
Sevgi yoksunlaşıyor, kelimesinden yoksunluk kelimesinden nasıl bir sonuç çıkardığında belli. Bu zaten senin nasıl bir yapıda olduğunu gösteriyor.
Kırıcı olmak yerine, lütfen yapıcı olun.
SEVGİ yoksunlaşıyor diye kasteddikleri sizin bu yaklaşımınız, her olaya belli bir yargıyla yaklaşmanız ve bu yargınız yoksunlaşmışca bir yaklaşımınızı gösteriyor.

Ayıptır :)

Ek Olarak:

Kardeşim, gir sayfalarına ve sosyal medya hesaplarına merakını gider :)

Beynime laf etmek ona sahip olmayan kişilere düşmez :rolleyes:
Bilmediğiniz ve içinde yer almadığınız şeyleri savunana kadar kendinize bir düşünce organı edinmenizi dilerim :cool:

İyi forumlar :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Erhan ÇELİK adlı üyeden alıntı

Beynime laf etmek ona sahip olmayan kişilere düşmez :rolleyes:
Bilmediğiniz ve içinde yer almadığınız şeyleri savunana kadar kendinize bir düşünce organı edinmenizi dilerim :cool:

İyi forumlar :)

Yorumun için teşekkürler :)

bulutweb bulutweb Web & Grafik Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web & Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 33 / 61
  • Ticaret 10, (%100)
Konu sahibi arkadaş bunlardan bir çıkarın var mı anlamadım, sürekli girin sitelerine, bakın sosyal medya hesaplarına falan yazmışsın, tık başı paramı alıyosun nedir? :D

Aksi taktirde güzel güzel anlatırdın diye düşünüyorum. bi konu açmışın, ki tam olarak ne olduğu anlaşılmamış ilk başta. soranlara da acayip itici cevaplar vermişsin.

Hayır bir menfaatim yok, sadece konuyu benimsediğim için paylaşıyorum diyorsan da paylaşma böyle şeyler sen. Belkide gerçekten çok güzel bir topluluktu bu, sayende herkes nefret etti. Hiç konu açmasan daha faydalı olurdun onlara..

• Üyelik 06.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

bulutweb adlı üyeden alıntı

Konu sahibi arkadaş bunlardan bir çıkarın var mı anlamadım, sürekli girin sitelerine, bakın sosyal medya hesaplarına falan yazmışsın, tık başı paramı alıyosun nedir? :D

Aksi taktirde güzel güzel anlatırdın diye düşünüyorum. bi konu açmışın, ki tam olarak ne olduğu anlaşılmamış ilk başta. soranlara da acayip itici cevaplar vermişsin.

Hayır bir menfaatim yok, sadece konuyu benimsediğim için paylaşıyorum diyorsan da paylaşma böyle şeyler sen. Belkide gerçekten çok güzel bir topluluktu bu, sayende herkes nefret etti. Hiç konu açmasan daha faydalı olurdun onlara..

Herkes piramit, üçgen görünce konuyu saptayacak nokta bulmuş.
Semboller özgürdür ve özgürce ifade edilir.
Adamların iki piramit kullanmasının sebebi güç olarak tanımladıklarından :)
Yeni Dünya Düzeni deniyor, hemen herkes ABD, ISRAIL ve ILLUMINATI'ye bağlıyor olayı.
Kar elde ettiğim yok. Bana birçok kırılmama karşı yardımcı oldular ve bende onları benimsiyorum sadece bu.
Güzel bir topluluk evet. Kötü olan sadece insanın içinde barındırdığı nefsine hakim olamayıp, görmeden oluşturduğu yargılar. :)

Ne0JiMa Ne0JiMa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek memur
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 30 / 54
  • Ticaret 4, (%75)
googleseo çok sıra dışı bir siten var :)

eMedya eMedya Aşk İle Sev Milliyeti Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 14 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
googleseo git yat la

Dreamcool Dreamcool WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)
Kardeşim ben seni anlamadım. Sorulan sorulara doğru düzgün cevap vermiyorsun hala ben bu topluluğu benimsiyorum diyorsun. Bu kadar gizemi çözmüş değilim ayrıca reklam filmleri de gerçekten saçma geldi bana...

Makale & Editörlük Hizmetleri
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al