lostyazilim

Hosting kapatılması

15 Mesajlar 1.957 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Arkadaslar hosting sorunuyla actıgım ücüncü konu ama alyasoft hostingimizi shellendiğimiz için kapatmıs yine. Biz koymadıgımız halde sizin hostinginiz diyorlar. Shelli koyanın ip numarasını verın dıyorum hangı ftp den gırılmıs dıyoruz soylemıyorlar. hosting firmamız alyasoft keske arastırarak alsaydım hostıngı ama olan oldu :( ne yapmalıyım arkadaslar hostıngımı acmıyorlar kanıt da gostermıyorlar ?

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
reklam

MegaSunucu MegaSunucu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar öncelikle hostinglere shell iznini kapamadıkları için suçlu olan o firmadır. Türkiyedeki Firmaların güvenli olup olmadığını anlamak için ys belge kontrolu yapın ve sunucularının kendilerine ait olduğundan emin olun. Güvensiz bi hosting almışsınız. shell izni açık olan.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

MegaSunucu adlı üyeden alıntı

Merhabalar öncelikle hostinglere shell iznini kapamadıkları için suçlu olan o firmadır. Türkiyedeki Firmaların güvenli olup olmadığını anlamak için ys belge kontrolu yapın ve sunucularının kendilerine ait olduğundan emin olun. Güvensiz bi hosting almışsınız. shell izni açık olan.

Anladım hocam bidaha imkanı yok burdan almıcam zaten bunlara aynısını yazdım hocam shell izni acık olan guvensız sunucunuz var sorun sızde dıye

MegaSunucu MegaSunucu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 6 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

onur33 adlı üyeden alıntı

Anladım hocam bidaha imkanı yok burdan almıcam zaten bunlara aynısını yazdım hocam shell izni acık olan guvensız sunucunuz var sorun sızde dıye

Para iadesi isteyin. Vermezlerse dava açabilirsiniz. sorun sizde deil onlarda çünkü.

Ek Olarak:

onur33 adlı üyeden alıntı

Para iadesi isteyin. Vermezlerse dava açabilirsiniz. sorun sizde deil onlarda çünkü.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

MegaSunucu adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

İade verceklerını sanmıyorum hocam ama bu yazılarınızı copy paste yaparak korkutabılırız gibi hala siz koymussunuz dıyorlar da shelli

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Ne kadar saçma bir durum ya hostingde shell yüklendi diye kapatılması hostingi kesinlikle kapatamazlar hiç durmadan savcılığa şikayette bulun hem para verip host açıcaksın hemde hosting bir shell yüzünden kapatılıcak ben hostingimde çeşit çeşit shell kullanırım kodlamalarını geliştiririm bir çok hostingdede çalıştım biride birşey söylemedi ama server rootlayıp sunucularına girmedim sizin shell ile bu olduysa bile sıkıntı olmaz çünkü haberiniz yok hiç durmadan dava açın haklısınız kazanırsınız. mahkemeye başvurmak zor bişey değil para vermişsin kardeş **************lık gibi o ne öyle hosting kapatmak.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Ne kadar saçma bir durum ya hostingde shell yüklendi diye kapatılması hostingi kesinlikle kapatamazlar hiç durmadan savcılığa şikayette bulun hem para verip host açıcaksın hemde hosting bir shell yüzünden kapatılıcak ben hostingimde çeşit çeşit shell kullanırım kodlamalarını geliştiririm bir çok hostingdede çalıştım biride birşey söylemedi ama server rootlayıp sunucularına girmedim sizin shell ile bu olduysa bile sıkıntı olmaz çünkü haberiniz yok hiç durmadan dava açın haklısınız kazanırsınız. mahkemeye başvurmak zor bişey değil para vermişsin kardeş **************lık gibi o ne öyle hosting kapatmak.

Tamam hocam dogru soyluyorsunuz magdur olan bızız uste cıkıyorlar bırde

• Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam yazışma kayıtlarınızı alın hosting için fatura aldıysanız bulun onuda gidin savcılığa e-faturada olur shell i sizin yüklemenizden bile bişi olmaz ki kaldıki başkası yüklemiş kanıtlayamazlarda kazanan siz olursunuz. shell dediğin basit bir kaç php kodu ya hostingde php kullanmıcaksında nerde kullanıcaksın.

• Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

Gökhan Blog adlı üyeden alıntı

Hocam yazışma kayıtlarınızı alın hosting için fatura aldıysanız bulun onuda gidin savcılığa e-faturada olur shell i sizin yüklemenizden bile bişi olmaz ki kaldıki başkası yüklemiş kanıtlayamazlarda kazanan siz olursunuz. shell dediğin basit bir kaç php kodu ya hostingde php kullanmıcaksında nerde kullanıcaksın.

Evet hocam biz koysak deriz hani daha once uyardılar haklılar falan ama biz de koymuyoruz ki emek verıyoruz sıteye 1000 kusur fılm yukledık ugrastık dıdındık 3k hit yaptık adamlar bır gunde kapattık hostıngı oh ne ala

• Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam hosting alırken biraz googleda firmaları araştırın formlarda firmalar hakkında olumlu olumsuz görüşler vardır hemen hemen çoğu belli fiyatta ama şu iyi fiyatı yüksek diğerini alım demeyin en fazla 20 30 tl fark var ki aldığınız hostingde 1 yıllık yane değer yıllık 70 80 tl vermek

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al