-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar video paylaşımları yapılabilecek bir site hazırlamayı düşünüyorum.Youtube'dan yüklenen videolar alanda yer kaplıyor mu ? Sosyal paylaşım ağlarında ki gibi url kopyala yapıştır yöntemiyle yapılırsa teşekkürler.
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Hayır sizinle bir bağlantısı olmuyor. Fakat ben pek tavsiye etmiyorum. Çünkü videolarda youtube logosu oluyor ve youtubedeki kadar kalite olmuyor videolarda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kendi siten için özel bir player ayarlarsın yine youtubedan çekersin ama videonun youtubedan çekildiği belli olmaz araştır biraz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Hayır sizinle bir bağlantısı olmuyor. Fakat ben pek tavsiye etmiyorum. Çünkü videolarda youtube logosu oluyor ve youtubedeki kadar kalite olmuyor videolarda.
Anladım kardeşim yani istediğimiz kadar video yükleyebiliriz video paylaşım sitelerinden.Çözünürlük ayarlanabiliyor ama yanlış mı biliyorum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
MertBalci adlı üyeden alıntı
İstediğiniz kadar yükleyebilirsiniz. Kalite konusunda en kaliteli şeklinde youtubedeki kadar olabiliyor fakat video yüklenmesi youtubedeki kadar olmuyor. Yani illaki bir kasma, yüklenmeme gibi durumlar oluyor hangi playeri kullanıcaksınız bilmiyorum ama.
Birde adsense bulunucaksa her videoyu paylaşamazsınız yani telif hakkı olan videoları.
Açıklama için teşekkürler kardeşim peki önerebileceğin stabil olan ve görsel çekiciliği olan bir player önerebilirmisin ?
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
video.xml, ve google aramalarında sende resimlli ve yıldızlı çıkarabilirsin sıkıntı olmaz iyi bir içerik belli bir zaman sonra iyi bir sosyal çalışması farklı iplerden makale çalışması sağlanırsa günlük yüksek "K" ları bulabilirsin. Birde güncel içerik olursa daha'da iyi bir hete kavuşabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektirkçiyim, ticaretle uğraşmaktayım,
-
-
Ad Soyad
** **
-