-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
makina mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba,
Türkçe olan sitem için aynı içerikle bir de ingilizce hazırlamak istiyorum. Bunun için yaptığım araştırmalarda "qtranslate" adında bir eklenti buldum. Eklenti ile sitede herhangi bir değişikilik yapmadan farklı dilleri gösterebiliyorsunuz. Benim sıkıntım ise şu;
eklentiyi etkinleştirdiğim zaman sitenin görünümü değişiyor. Örneğin arkaplan bozuluyor, sağ bar daralıyor. Eklentinini bütün wp sürümleri için güncellemesi var. Ben de 3.0.3 için uyumlu olan sürümü indirip denedim. bu konu ile ilgili yardım edebilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim.
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Büyük ihtimalle çakışma olabilir css classları veya js dosyaları arasında. Siteyi yazarsanız daha hızlı yardımcı olabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
makina mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site adı : astroenerji.com
eklenti aktif değil ama hemen bakabilecekseniz aktif hale getireyim.
teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
makina mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba,
gözümü karartıp wp sürümünü yükselttim. şu an sorun yok gibi. başka yerlerde sorunlar çıktı, onu da yavaş yavaş çözüyorum. ama qtranslate eklentisinde bahsettiğim sorun yok şu an
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
çeviri eklentileri malesef tam olarak siteyi çeviremiyor. Anlamsız yazılar ortaya çıkıyor. Sitenizin bir alt dizinine bir wordpress daha kurarak tamamen ingilizce editleyebilirsiniz sistemi. Bunu yaptığınız taktirde eksi ve artılarınız;
Eksileriniz;
-Türkçe yazdığınız metni ingilizce de yazmanız gerekir.
-Siteyi tamamen editlemeniz gerekir.
Artılarınız;
-İngilizce aratmalardan da sitenize hit sağlayabilirsiniz.
-Sadece Türkiye değil aynı zamanda dünya çaplı bir kazanç sağlayabilirsiniz.
Eğer sen bana bayrakları nasıl değiştireceğim onu anlat be kardeşim uğraşamam o kadar diyorsanız eklentiyi atifleştirin ardından nereden değişiklik yapacağınızı söyleyeyim size.