-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
emektar öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim tam başka bir yere yazarken bana ilaç oldu yazınız. Kopya dediğimiz ajanslarda çıkan haberler ayrıca bunun yanında özel haberlerde giriyoruz. Yani çoğunluk ajanslardan alınmakla beraber özgün haberlerde giriyoruz. Ayrıca google da 50 bin indeksim var üyelerin profilleri falan google da çıkıyor bunların google değerinde etksi olurmu bunu kaldırmalı mıyım? Her yönden daha önde olduğumu düşünmeme rağmen 1 saat önce girilen haberde o site çıkarken ben çok arkalarda çıkyıorum :/ Bu açık dediğimiz olay kimin sorumluluğundadır peki? Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
orbiti adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim tam başka bir yere yazarken bana ilaç oldu yazınız. Kopya dediğimiz ajanslarda çıkan haberler ayrıca bunun yanında özel haberlerde giriyoruz. Yani çoğunluk ajanslardan alınmakla beraber özgün haberlerde giriyoruz. Ayrıca google da 50 bin indeksim var üyelerin profilleri falan google da çıkıyor bunların google değerinde etksi olurmu bunu kaldırmalı mıyım? Her yönden daha önde olduğumu düşünmeme rağmen 1 saat önce girilen haberde o site çıkarken ben çok arkalarda çıkyıorum :/ Bu açık dediğimiz olay kimin sorumluluğundadır peki? Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
hocam index çokluğu elbette avantaj ama çöp olduktan sonra (spam ) bir anlamı yok. şahsen ben çok index'in olacağına kaliteli eşşiz az index im olmasını yeğlerim. üye profillerinin google aramalarında gözükmesi, sitenizin aktif olarak kullanıldığının göstergesidir. bence faydası dokunacaktır. index hızınız düşük ise , diğer sitelerin girdiği aynı haber sizden önde cıkabilir.
tavsiyem aynı haberi rewrite yapın yani en az %50 oranında değiştirin, anahtar kelimelerin yerlerini değiştirin ve anlamdaşlarını kullanın, anahtar kelime yoğunluğuna önem verin 150 kelimelik bir içerikte en fazla 3-5 anahtar kelimeniz olsun oda farklı varyasyonlarda kullanılsın ayrıca anahtar kelimeleri makale içinde anlamlı bir bütün oluşturacak şekilde kullanın birde google gibi getir aracını kullanın , konu anında indexlenir
mesela
Türkiye Romanya maç özeti
Türkiyenin romanya maçının özet görüntüleri
Romanya Türkiye spor karşılaşması
gibi
güvenlik için de hangi scripti kullanıyorsanız wmaracında ki o bölüme konu açabilirsiniz.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
orbiti adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler, son olarak bu üyelerin çoğu aktif değil. Diğer web sitemizden aktarım yaptık ve öyle duruyor. Ayrıca toplam bbacklin 47.000 görünüyor. Beni engelleyen birşey var fakat çzöemiyorum. Hocam bilgilerinize dayanarak şimdi şunları yapacağım: İlk olarak hacklink olayını çözeceğim, 2-Spam backlinkleri bulup sileceğim(eski sitemden 5.000 link var) 2.adım hakkında son olarak görüş bildirebilirseniz sevinirim. 47.000 backlink sorun oluşturmaz mı? Çoğu aktif değil. Herhangi bir öneriniz var mı? Özgün haberlere devam ve anahtar kelimeleri değiştireceğim. Umarım google gözünde daha değerli olurum. Sitem aktif olalı 2 yıl olacak hala PR 2 :( ve google backlinki 0 bir ara 1 di Turkish-media sitesinden sayıyordu. SOnraları işler bozuldu. Şuan yatıyorum, umarım yarın görüşürüz. Bilgilerinizi paylaştığınıız için teşekkür edeirm.
aktif olmayan üyelerin size bir zararı dokunacağını sanmıyorum. 47k backlink çok fazla bence, siz ulusal bir hebar sitesi olmadığınız halde 47k backlinkin nasıl açıklamasını yaparsınız google amcaya. google bu backlinklerin kesinlikle doğal olmadığını anlamıştır. düşüşünüze de büyük bir ihtimal ile bu alakasız backlinkler sebeb oluyor. belki biraz zor olabilir ama, alakasız ve çöp backlinkleri tek tek ayıklayıp google disallow ile reddetmelisiniz.. gerçekten alakalı ve sitenizle örtüşen (aynı kategorideki) sitelerin linkleri bkalmalı.
Son google güncellemeleri gösterdiki, alakasız ve çöp sitelerden alınan tüm backlinkler , google sıralamasını manipüle etmeye yönelik ve önlemini aldı
panda,penguen,bukalemun,tilki :)
google güncellemeleri sadece ve sadece , sonuçları etkileyen tüm uygulama ve spamları bitirmek için yapılıyor
hocam pr nin sıralamaya etkisi yok ama site yaşının 2 yıllık olması artı bir değerdir.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
emektar öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[QUOTE=weblozi;615520]aktif olmayan üyelerin size bir zararı dokunacağını sanmıyorum. 47k backlink çok fazla bence, siz ulusal bir hebar sitesi olmadığınız halde 47k backlinkin nasıl açıklamasını yaparsınız google amcaya. google bu backlinklerin kesinlikle doğal olmadığını anlamıştır. düşüşünüze de büyük bir ihtimal ile bu alakasız backlinkler sebeb oluyor. belki biraz zor olabilir ama, alakasız ve çöp backlinkleri tek tek ayıklayıp google disallow ile reddetmelisiniz.. gerçekten alakalı ve sitenizle örtüşen (aynı kategorideki) sitelerin linkleri bkalmalı.
Son google güncellemeleri gösterdiki, alakasız ve çöp sitelerden alınan tüm backlinkler , google sıralamasını manipüle etmeye yönelik ve önlemini aldı
panda,penguen,bukalemun,tilki :)
google güncellemeleri sadece ve sadece , sonuçları etkileyen tüm uygulama ve spamları bitirmek için yapılıyor
hocam pr nin sıralamaya etkisi yok ama site yaşının 2 yıllık olması artı bir
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de sitem birinci sırada 2. sıraya düşürmek istiyorum. ne yapmam gerekiyor acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 site var ikisi de benim birisi anahtar kelime bazında birinci diğeri ikinci sırada çıkıyor. benim isteğim birinci sırada çıkan siteyi ikinci, ikinci sırada çıkan siteyi birinci sıraya almak.
iki sitenin de google search console yönetimi bende google search console da url kaldır var fakat bu çok ağır bir ceza olur. url leri kaldırınca google daki bütün url ler kalkıyor. benim isteğim sadece birinci sırada çıkmasın ama google de url leri olsun. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum. acil