-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
türkish browser olsa asla kullanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Tebrikler hocam, Allah kolaylık versin sana ve ekip arkadaslarınızın tamamına. Ayrıca sizin sorunuza düzgünce cevap vermeyip Turkish de değil türkish browser asla kullanmam gibi cevaplar karşısında sabır versin Allah'ım.
Sorunuza gelecek olursak, gmail gibi mail sisteminiz olsun, drive ınız olsun bunlar kullanmayı sevdiğimiz şeyler. Bu yüzden google chrome'ın yaptıklarını yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın desteğim kesinlikle olacaktır. Bu bir şart gibi gelebilir size ancak alıştığımızı azaltmak veya bırakmak zor olacaktır malum. O yüzden benzer şeyler hatta bazı konularda iyi şeyler yapın ben lafımı dinleyecek kişileri 'bir önceki mesajınızdaki gibi o da "Türk yapımı olan emek ve işleri de bu kadar destekleseydınız" ' bu şekilde yanıma çekeceğim.
Girişiminizi düzgünce düşünmeden yapılan eleştirilere kulak asmamanız dileğiyle :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Değerli Süha, öncelikle desteğin için teşekkür ediyorum. Fazla vakti olan biri değilim Wmaracı içerisinde yazılarım olabildiğince yardımcı olma yönünde. Kısmen kendime ayırdığım bir kaç saat içerisinden olabildiğince hemen her konuda insanlara yardımcı olmak isterim. Türk insanında yerden yere vurmak bir övünç kaynağı haline geliyor (Lütfen kimse yanlış anlamasın burdan bahsetmiyorum) genel itibariyle türk yapıyorsa mutlaka bir hilesi vardır diye bakılıyor. Ancak bu sanırım insanları kendimiz gibi görmemiş ile alakalı. Rus yapınca, Amerikalı yapınca sanırım şişirme basın sayesinde onlar daha cazibeli geliyor.
Türk insanına para vermiyorlar ki; büyük başarılar elde etmesinler diye. Eğer para verilse o zaman dağı ters çevirecek teknolojiyi dahi yapar Türk insanı. Bizden fikirleri çalarak onlar ileri teknolojilere ulaşıyor. Bilgisayar ortamında konuşuyoruz, konuştuğumuz herşey filtre ediliyor yazdıklarımız ve hatta yazabilme ihtimalimiz olan şeyler dahi. Dış ülkelerde bunu analiz eden bir kurum var, inanın öyle şeyleri analiz edip satıyorlar ki, gülmekten ölürsünüz.
Kısacası ben bu işe gönül verdim, ülkemdeki ilklere imza atmak için, bu bir prestij meselesi, kendini adamdan sayıp, tanımadıkları kişiler hakkında yorum yapanlara bir ders olsun diye. Allah niyeti salih olanın ve imanı sağlam olan insanın yanındadır. Kul ne derse desin benim için bir şey ifade etmez (eğer kötü niyetliyse).
Senin gibi insanların da bu ülkede var olduğunu düşünerek yapıyorum bu çalışmayı. Bir gün geldiğinde hayatları hakkında her türlü bilgiyi dış ülkelere kaptırmış kişilerden olmıycak olanlar için. Her türk bilir ki; her şey para değildir, bu devirde bunu söylemek her ne kadar zor olsada türk insanının içinde bir yerde hep bir milli direniş yatar, bende bu ihtimalin var olduğuna olan inançla çalışıyorum.
Sizlere layık bir çalışma ortaya koyacağımdan şüpheniz olmasın, eksiği yok fazlası var. Ancak sizde takdir edersiniz ki ilk etapta beta olarak çıkarıp sorunları genel kapsamda gidererek yolumuza devam edeceğiz belki açık kaynak kodlu yapabilirim. Bunu zaman göstericek.
Tekrar teşekkürler (tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Herşeyini şu dakikadan sonra merakla bekliyoruz. Kullanıcılar tarafından dediğim gibi şahsım ve arkadaşlarım adına ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi daha iyi anlıyorum Ulusoy teşekkürler. Bu arada verdiğin link'i ne için verdin anlamadım ancak yine de sağol.
Çalışmalarında başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Projeniz yararlı olacak gibi gözüküyor. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlgin için Teşekkürler Skandeniz, herhangi bir önerin varsa yada olmasını istediğin bir şey seve seve dinlerim.
Tekrar teşekkürler desteğin için.