-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bugün siteme bir anda 18 bin spam üye ve 48 bin spam yazı girişi oldu
sil sil bitmiyor işin kötü tarafı artık silinmiyor zaman aşımı server hatası veriyor.
Bunu veritabanından komut ile veya kısa bir yolu yok mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk aklıma üye tablosunu sıfırlama kodu olan TRUNCATE geldi fakat bu üye listesinde senin adminliğinde olduğu için sakın bunu bir yerde görürsen kullanma. Bunu yorum tablosunda kullanabilirsin fakat bu seferde bütün yorumların gider.
Senin sorgu oluşturman lazım. Wordpress Mysql veritabanı kullanıyor, ben MSSQL konusunda daha bilgi sahibiyim. O yüzden burada yazman gereken sorguyu doğruluğundan emin olarak yazamıyorum, iş yerinden girdiğim için araştırmada yapamıyorum :) Tarih bazlı sorgu oluşturman lazım. Yani "şu tarihten itibaren sil" tarzında bir "delete", "where" sorgusu olacak. Google'da "mysql tarihe göre veri silme" diye arat. Kesinlikle yedek almayı unutma.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Spam yorumlar sorun değil spam üyeler içerik sağlayıcı olarak yazı ekliyor ilk defa bu kadar yoğun giriş oldu üyelik sistemini kapatarak şimdilik engel oldum çözüm arıyorum
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer çok fazla veri var ise bu nedenle silmede sorun yaşıyor olabilirsiniz hocam MySQL üzerinden silmeyi deneyin diyeceğim ama bu kez de kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Bence buradan güvenilir insanlardan yardım alabilirsiniz tek kişi yerine bir kaç kişi silme işlemi yaparsa daha kısa sürer diye düşünüyorum, güvendiğiniz kişilere admin yetkisi verin 100'er 100'er silme işlemi yapabilirsiniz böylece. Bir elin nesi var iki elin sesi var derler.
Bu arada tüm girdileri sildikten sonra veritabanı optimizasyon çalışması yapmayı unutmayın