lostyazilim
tr.link

izmirde en az 7 kişilik SEO ekibi kurmak

14 Mesajlar 1.901 Okunma
acebozum
tr.link

nightundertaker nightundertaker SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 31 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Moz gibi olmasak da ona benzer bir takım kurup, seo kelimesinde Google'da ilklere gelip başarıyı yakalamak istiyorum. Şu an SEOAMK.COM (açılımı: Arama Motoru Optimizasyonu ve Arama Motoru Kavramı) adlı bir blog kurdum. SEO Dersleri yayınlıyorum. Daha 1 ay olmadı. Ama takım halinde en kısa sürede siteyi geliştirerek başarılı olmak - bence fena fikir değil. SEO ve online pazarlama konusunda bu bloga içerik girerek hergün üzerinde çalışılması lazım tabi. Eğer izmirde yaşıyorsanız ve bu proje sizin için uygunsa bence en kısa sürede başlamak gerekir. "seo dersleri", "seo paketleri" kelimelerinde de zaten hemen hemen ilk 10'a girdim, bazen 11. sırada oluyorum bazen de 7. sırada. Bana toplam yaklaşık 100 TL'ye mal oldu bu site. Karşı tarafın da projeye aynı miktarda para yatırması gerekebilir.
Saygılarımla

elektronikssl
webimgo

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
İzmir'de SEO işi yapmak istiyorsan ALLAH yardımcın olsun. İzmir'de bana çok fazla SEO teklifi geldi. Hatta SEO konusunda 1. sayfanın 1. sırasında olan jenerik bir domainim var. Bu nedenle çok fazla iş geldiği oldu. Kendim uğraşmak istemediğim için SEO işi yapan ve SEO işi yapma amacıyla şirket kuran bir arkadaşa pasladım işleri. Fakat İzmir'de SEO zor iş olduğu için arkadaş şirketi kapatmak üzere.

Bir kere SEO sözleşmesiz yapılmaz. Yapılırsa başın belaya girer. Adamdan alırsın parayı, istediği yere, istediği zamanda gelmez. Parasını geri ister, sende o kadar uğraştıktan sonra geri vermek istemezsin, dolandırıldım diye dava açar. Her parasını geri isteyene parasını geri verirsen de bu seferde sen uğraştığınla kalır beş kuruş kazanamazsın.

Elime gelen SEO işlerini paslayacak başka kişiler aradım fakat herkes bu ve bunun gibi benzer nedenle isyanlarda. O nedenle kimse yapmak istemiyor.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 26.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 31 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim, ben önceden de SEO hizmeti veriyordum fakat hiç sorun yaşamadım. Fakat anlamadım, senin söylediğin şeyin tam tersi olmasın, sözleşmeliyse gelir parayı ister fakat sözleşme yoksa verirsin raporu güle güle dersin. Tabi hizmetin de süper olacak ki müşteri memnun kalsın, müşteriler de öküz değil ki boşu boşuna sorun yaratsın. Bazılarını ben de biliyorum, senukexcr gibi programlarla bir kere backlink paketi uyguladıktan sonra otomatik hazırlanmış raporu da hemen kopyalayıp veriyorlar, bu tabi yanlış.

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

nightundertaker adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim, ben önceden de SEO hizmeti veriyordum fakat hiç sorun yaşamadım. Fakat anlamadım, senin söylediğin şeyin tam tersi olmasın, sözleşmeliyse gelir parayı ister fakat sözleşme yoksa verirsin raporu güle güle dersin. Tabi hizmetin de süper olacak ki müşteri memnun kalsın, müşteriler de öküz değil ki boşu boşuna sorun yaratsın. Bazılarını ben de biliyorum, senukexcr gibi programlarla bir kere backlink paketi uyguladıktan sonra otomatik hazırlanmış raporu da hemen kopyalayıp veriyorlar, bu tabi yanlış.

Tam tersi değil. Sözleşme yaparsın, sözleşmede para iadesi yapılacak ve yapılmayacak durumları yazarsın. Bu sayede o durumların dışında bir durum olduğunda kimse arıza çıkaramaz.

Google bu, sağı solu belli olmuyor. Bir güncelleme yapar, yapılan bütün hesaplar alt üst olur. Atıyorum 5 iş alırsın, 2 ay uğraşırsın, 3. ay güncelleme gelir, bütün emekler çöpe gider, müşteri de güncelleme nedir bilmez, parasını geri ister. Gerçi sözleşmede böyle bir madde de bulunduramazsın o ayrı mesele.

Netice olarak ben 3 ayda 30'a yakın iş pasladım. Çok fazla sıkıntı çıktı. Tabi bunda belki de bizim arkadaşın verdiği fiyatların etkisi de vardır. Neticede şirketin giderleri var. Kelime başına 500 TL'ye yapıyordu.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
wmaraci
wmaraci

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Ya arkadaşlar sorunlu olmayan birşey var mı ? Web Tasarım, SEO, Grafik Tasarım ben bu 3'ünüde bir fiil yaptım.Sorun yaşamadığım bir tanesi bile yok.Web Tasarım'da tekrar tekrar birşeyler yapmak zorunda kalıyorsunuz, paranızı geç alıyorsunuz.SEO'da parayı kimse geri alamaz ister sözleşmeli ister sözleşmesiz..Zaten sözleşme yoksa yasal bir yükümlülükte yoktur.Fatura yoksa sözleşmeninde hükmü yoktur..Bana para verdiğini kanıtlayamaz..
Garanti veren elemanlara ayar oluyorum ben..1 saniye sonrasını garanti edemeyiz adam gitmiş Google'da 1.sıra garantisi veriyor..

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Hocam hayırlı sabahlar, İstanbul'da oturuyorum o yüzden girişiminiz için destek olamayacağım ama bir sorum var. Seo kelimesini içeren başka jenerik domain yok muydu?

• Üyelik 26.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 31 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

expresstasarım adlı üyeden alıntı

Ya arkadaşlar sorunlu olmayan birşey var mı ? Web Tasarım, SEO, Grafik Tasarım ben bu 3'ünüde bir fiil yaptım.Sorun yaşamadığım bir tanesi bile yok.Web Tasarım'da tekrar tekrar birşeyler yapmak zorunda kalıyorsunuz, paranızı geç alıyorsunuz.SEO'da parayı kimse geri alamaz ister sözleşmeli ister sözleşmesiz..Zaten sözleşme yoksa yasal bir yükümlülükte yoktur.Fatura yoksa sözleşmeninde hükmü yoktur..Bana para verdiğini kanıtlayamaz..
Garanti veren elemanlara ayar oluyorum ben..1 saniye sonrasını garanti edemeyiz adam gitmiş Google'da 1.sıra garantisi veriyor..

Katılıyorum size, elbet hack.link ile de ilk sıraya gelinir fakat uzun sürmez. işte seo'dan anlamayan zenginlerden koparmaya çalışan sözde seo uzmanı bozuntuları bunlar. Bir arkadaş vardı, herkesin bildiği baya ünlü SEO danışmanına (ismini vermeyeyim burda) SEO yaptırmış, memnun olmamış tabi, ortada sözleşme yok, sen anlamazsın, biz SEO'yu yaptık, rapor da vermek zorunda değiliz demişler. İşte böyle insanlar da maalesef parayı aldıktan sonra güle güle derler, kendi sitelerine çalışma yaparlar o para ile, sonra da vaaay profesyonel SEO uzmanıymış bunlar derler maalesef birçok kişi.

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı sabahlar, İstanbul'da oturuyorum o yüzden girişiminiz için destek olamayacağım ama bir sorum var. Seo kelimesini içeren başka jenerik domain yok muydu?

hayırlı sabahlar, arama motoru kavramı diye de sırf sizin gibiler için logoya sığdırdım hocam. sizin gibiler yüzünden İngiltere de kraliçenin ismini değiştirsinler o zaman :)

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Domain ilgi çekici :) Başarılar dilerim...
Muhsin ASLAN nightundertaker

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 31 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Domain ilgi çekici :) Başarılar dilerim...

teşekkürler :)

dihack dihack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 50 / 49
  • Ticaret 2, (%100)
eğer izmirde olsaydım görüşelim derdim.hayırlı olsun inşallah umduğunuz şeyi yakalarsınız.
nightundertaker

kişi bu mesajı beğendi.

Prof Kurumsal Seo Hizmetleri
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al