Google'a bir arama motoru olarak, aradığın bilgiye, sayfaya veya sonuca ulaşmak isteyen bir kullanıcı olarak baktığında, adamlar daha alakalı daha doğru cevaplar vermek amacıyla kendini yenilemiyor ama cidden daha da kötüye mi gidiyor sence?
Pek anlamadım, webmasterın iş kolunda Adwordste mi var? :)
Ayrıca SEO ile uğraşan kişi ise neden reklama bağımlı olsun, yenilikleri takip edip öne çıkarak fırsat yaratamayınca Adwords hem araç hem de düşman mı oluyor Kaldıki kim Google'da ilk sırayı sonsuza kadar garanti edebilir, sıralama elbette değişecek bu işle uğraşan kişilerde mecburen kendini yaptığı işi geliştirecek.
Pek anlamadım, webmasterın iş kolunda Adwordste mi var? :)
Ayrıca SEO ile uğraşan kişi ise neden reklama bağımlı olsun, yenilikleri takip edip öne çıkarak fırsat yaratamayınca Adwords hem araç hem de düşman mı oluyor Kaldıki kim Google'da ilk sırayı sonsuza kadar garanti edebilir, sıralama elbette değişecek bu işle uğraşan kişilerde mecburen kendini yaptığı işi geliştirecek.
post da bahsettiğim mesajı ne yazıkki yanlış algılamışsın ayrıca webmaster denilince aklına ne geliyor çok merak ediyorum sen bu iş dalını neye göre belirledin de o var bu yok gibi bir belirleyici mesaj yazıyorsun.googlenin penguen güncellemesindeki mantık hatalarından saçma sapan manuel spam uygulamalarından kullanıcıyı Adwords a sürüklemelerindeki mantık yürütmelerinden haberin yoksa yapacak bir şey yok.