-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, çoğu kişiye yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir konu. Ayrıca benim de sitem bu kategoriye giriyor. Yaklaşık 50 yazısı olan bir kişi sitesindeki yazıların hızlı indexlenmesi için, yeni yazdığı yazıların hemen sıralamaya girmesi için neler yapması gerekir? Değerli yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim :)
Benim düşüncem istikrarlı, düzenli yazı girilmesi buna bir etken oluyor. İndexlenen yazılara yorum yapılması da buna bir etken bence. Tahmin edilebilecek edilemeyecek bütün bilgileri yazmanızı istiyorum. Çünkü birinin sürekli yaptığı başka birinin gözünden kaçabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
blogçuluk
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
girdiğin her makale için imleme yapabilirsin. Ama sana her girdiğin yazının maximum 1 dk içinde kesin indexlenmesini sağlayan bir yöntem anlatıyım.
Google webmaster toolda tarama seçeneği altında google gibi getir kısmına tıklayıp buraya yazının linkini kopyalayın daha sonra dizine ekle diyin. Site 1 dk için indexlenir
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adwenture adlı üyeden alıntı
Google webmaster toolda tarama seçeneği altında google gibi getir kısmına tıklayıp buraya yazının linkini kopyalayın daha sonra dizine ekle diyin. Site 1 dk için indexlenir
bunu her yazı için yapmanız sitenize zarar verebilir diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bunun için blogger kullan bence benim bir ara blogger sitem vardı 1-2 ay ilgilenmediğim halde her hangibi bir post girdiğimde 1-3 saniye arasında indeksleniyordu şöyle yapabilirsin paravan bir blogger hesabı aç ve oraya linkini ekle böylece oraya girerken sitenede girer ve indexler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Google Gibi Getir" aracının herhangi bir zararı olmaz. Google zaten bu araca bir kısıtlama getirdi. En fazla 500 adet tek sayfa ve 10 adet tüm bağlantıları indexlenmesi için bot çağırabiliyorsunuz. Adet sınırı getirdiği için herhangi bir teşkil etmiyor bence. Bu konu hakkında makalem de hazır hatta bugün yarın vermeyi düşünüyordum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google gibi getir kesinlikle kullanma.Sağlam bir imleme çalışması yap. Paravan blog aç. Rss ile son 5 yazıyı link olarak yayınlayan widget var onu ekle. Paravan blogda her yazı paylaştığında Google bot siteye girer ve index hızı artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ayakkabı Tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Jevele katılıyorum zahmetli olacak biraz ama 3,5 farklı ipte paravanvanla çalış hem kelime bazlı ilerleme kaydeder hemde index hızın artar, 2,3 ay boyunca düzgünce günlük yazı gir güncel tut siteni zaten 2,3 dkkada indexler google hiç uğrasmak istemezsen :)