-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sitemde Google Analytics kullanıyordum, fakat Metrica'nın iyi olduğuyla ilgili haberler aklıma geldi ve bir de onu deneyeyim istedim. Şu anda sitemde hem Analytics, hem de Metrica'nın kodları var. Sorularım şunlar;
[*]İkisini bir arada kullansam bir problem olur mu?
[*]Hangisi daha iyi? Hangisini kullanmalıyım?
Bir de anket açtım, oy kullanırsanız sevinirim.
(Konu önceden açıldıysa kusura bakmayın arama sonuçlarında bulamadım, ve eski konular güncelliğini yitirmiş olabilirler, sürekli güncelleniyor bu servisler nasıl olsa.)
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende ikisini birlikte kullanıyorum.Yandex daha kullanışlı.
Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Metrica kullanmadım ancak ikisini aynı anda kullanmanız, site açılışı açısından sorun olabilir. Tavsiyem ikisinden birini kullanmanız yönündedir.
Doğru Bilgi Kutsaldır
alkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende metrica kullanmaya yeltendim, header kısmına kofi koydum , gelen ziyaretciler metrica verilerini girebiliyordu, footer koydum yine aynı şekilde veriler görünüyordu . Bu yüzden kaldırdım, birde metrica da dikkatimi çeken birşey vardı , sadece yandex ten gelen kişilerin hangi kelimeden geldiği gosteriyor, google gelen kişilerin hangi kelime üzerinden geldiği görünmüyor sadece google gösteriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Teşekkürler hepinize, oylara göre "Metrica" daha çok tavsiye edilmiş, 8 oy ile. Onun yarısı "Analytics". Onun da yarısı "İkisi de". Hangisini seçmeliyim daha net sonuç verir? Bir de ben tynt kullanıyorum onu da belirteyim.
Ek Olarak:
alkan adlı üyeden alıntı
Bende metrica kullanmaya yeltendim, header kısmına kofi koydum , gelen ziyaretciler metrica verilerini girebiliyordu, footer koydum yine aynı şekilde veriler görünüyordu . Bu yüzden kaldırdım, birde metrica da dikkatimi çeken birşey vardı , sadece yandex ten gelen kişilerin hangi kelimeden geldiği gosteriyor, google gelen kişilerin hangi kelime üzerinden geldiği görünmüyor sadece google gösteriyor
Sanırım bir de informer kısmını silerseniz o buton kaybolur (denemedim, tahmin bu sadece)
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Metrica'da webvisor adında bir teknoloji var. Bazı ziyaretçilerin sayfanızda neler yaptığını kayıt edip (Fare hareketleri, bastığı tuşlar, tıkladığı yerler vb.) daha sonra izlemenize fırsat veriyor. Bu da reklam yerleşimi açısından çok önemli bence. Bu yüzden metrica diyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://bit.ly/1dY0Cf6
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Online Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her iki analiz aracının kodlarının sitende yer alması hiç bir şekilde sorun olmaz!
Temelde şu iyi diğer kötü demek doğru değil, ikisininde kendine has özellikleri var ancak Google Analytics ileri düzey raporlamada çok daha üstündür.
İkisini de kullan, verileri karşılaştır hangisi sana daha uygun, kullanımı kolay ise ona ağırlık verirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisinden birini kullanırsanız daha iyi olur yandex metrica yerine woopra'yı tavsiye ederim en azından bir deneyin analytcs'den daha iyi diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-